Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι ψάχνεις σε μια σχέση

Ζώδια & σχέσεις

Παρακάτω θα μάθεις τι μπορεί να ψάχνεις από έναν σύντροφο με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου ξέρει τι θέλει και είναι ξεκάθαρο με αυτό. Είναι γεμάτο πάθος και τείνει να βαριέται εύκολα. Οπότε μία σχέση γεμάτη πάθος και έντονα συναισθήματα του ταιριάζει. Του αρέσει να βρίσκεται πάντα στην κορυφή, έτσι ένας σύντροφος που θα του συμπεριφέρεται πάντα ως το νούμερο ένα, θα είναι ο ιδανικός.

Ταύρος

Υπομονή, υπευθυνότητα και πρακτική σκέψη χαρακτηρίζουν τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό χρειάζονται και από μία σχέση. Ένας έμπιστος σύντροφος, ο οποίος θα τους «κακομαθαίνει», φέρνει την ηρεμία στην ψυχή τους.

Δίδυμοι

Γεμάτοι περιέργεια, ζωντάνια και ευστροφία, οι Δίδυμοι δεν θέλουν σχέσεις ρουτίνας. Αναζητούν κάποιον που θα τους κρατά σε εγρήγορση και θα τους καθηλώνει το ενδιαφέρον καθημερινά. Πέρα, όμως, από εξωστρεφείς και κοινωνικοί είναι και αρκετά σοβαροί και αποζητούν το ίδιο και από τη σχέση τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι φημίζονται για τη σημασία που δίνουν στις σχέσεις τους. Είναι πολύ συναισθηματικοί, αλλά δεν αφήνουν όποιον κι όποιον να δει τον εσωτερικό τους κόσμο. Εκφράζονται μόνο όταν νιώσουν άνετα, αλλά αν προδώσεις την εμπιστοσύνη τους τούς έχασες. Είναι πιστοί, ευαίσθητοι, φροντίζουν το ταίρι τους και αναζητούν το ίδιο και σε έναν σύντροφο.

Λέων

Η προσωπικότητά τους μαγνητίζει τους γύρω τους. Ψάχνουν έναν σύντροφο που θα εκπέμπει την ίδια λάμψη με αυτούς, αρκεί να μην τους κλέψει όλη τη δόξα. Αποζητούν την αγάπη και την αποδοχή, όσο και τον θαυμασμό. Αν βγαίνεις με έναν Λέοντα μην ξεχνάς να του δείχνεις ότι τον έχεις πολύ ψηλά.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί ως αναλυτικοί χαρακτήρες γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θέλουν μια σχέση σοβαρή και προσγειωμένη. Αναζητούν πάντα την τελειότητα και θέλουν και οι πιθανοί σύντροφοί τους να κάνουν το ίδιο.

Ζυγός

Το να νιώθει ένας Ζυγός πλήρης και χαρούμενος μέσα σε μια σχέση είναι το σημαντικότερο. Θα κάνει τα πάντα για να νιώσει το ίδιο και το ταίρι του. Με διπλωματία, δικαιοσύνη και συνεργασία θα χτίσει μια σχέση με αρμονία, τρυφερές συζητήσεις και ουσιαστικό δέσιμο, το οποίο θέλει να είναι αμοιβαίο.

Σκορπιός

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι παθιασμένοι, γενναιόδωροι και πολύ πιστοί. Έχουν, επίσης, πολύ υψηλά στάνταρντ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ συγκεκριμένοι στο τι ψάχνουν. Μια σχέση μαζί του ισούται με κατανόηση και αγάπη.

Τοξότης

Ο περιπετειώδης Τοξότης θέλει μια σχέση που δεν θα πέσει στην παγίδα της ρουτίνας. Ευχαριστιέται πολύ με εκπλήξεις και πρωτότυπα ραντεβού και θέλει να νιώθει πολύ ξεχωριστός για το ταίρι του.

Αιγόκερως

Υπευθυνότητα και πειθαρχία θέλει στη ζωή του ο Αιγόκερως και το ίδιο ζητά και στη σχέση του. Θέλει να ξέρει που βρίσκεται ακριβώς όταν βρίσκεται σε σχέση που αυτή οδεύει.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αναζητούν κάποιον προσγειωμένο και συνάμα αυθόρμητο. Ένα ταίρι που θα ισορροπεί ανάμεσα στη σοβαρότητα και το καλό χιούμορ είναι το ιδανικό για έναν Υδροχόο, ο οποίος μπορεί να συνδεθεί βαθιά με τον άλλο και να προσφέρει όμορφες στιγμές γέλιου και περιπέτειας, αλλά και πνευματικές συζητήσεις.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά από όλα τα ζώδια και είναι πολύ δοτικοί στις σχέσεις τους. Πολύ φιλικοί, δεν βάζουν τον εγωισμό μπροστά και αναζητούν ένα ταίρι που θα τους αγαπά πολύ και έντονα.