Πες μας το ζώδιό σου να.. δεις ποια είναι η κακή σου συνήθεια στην σχέση σου

Ζώδια

Η σχέση σου τελείωσε πριν καν αρχίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούσαι να νιώθεις αυτό που νιώθεις. Μπορεί να θρηνήσεις, να θυμώσεις και να λυπηθείς από μια παρ ’ολίγον σχέση, όπως θα έκανες με ένα τέλος κάθε είδους σχέσης.

Αναρωτιέσαι τι συνέβη, χωρίς να συνειδητοποιείς ότι κάθε ζώδιο έχει κάποιες κακές συνήθειες σε μια σχέση που επηρεάζουν τον τρόπο που αγαπά.

Ας δούμε παρακάτω ποια είναι η κακή συνήθεια κάθε ζωδίου σε μια σχέση:

Κριός
Η αλήθεια είναι ότι η σχέση σου είχε τελειώσει πριν καν ξεκινήσει πραγματικά. Ποτέ δεν το αντιμετώπισες με τη φροντίδα και τη στοχαστικότητα που υπάρχει σε μια σχέση. Έκανες σχέδια και δεν συμπεριέλαβες ποτέ τον σύντροφό σου, έδειχνες έκπληξη σαν να είναι πιεστικός, όταν επικοινωνούσε μαζί σου και ποτέ δεν έκανες να φαίνεται σαν να έχεις επενδύσει στο να έχεις μια κανονική σχέση.

Το παίζεις άνετη αλλά δεν είναι και το καλύτερο για κάποιον ο οποίος ενδιαφέρεται για σένα.

Ταύρος
Έχεις ένα πολύ περίπλοκο σύνολο τεστ και δοκιμασιών για να βεβαιωθείς ότι ένας πιθανός σύντροφος έχει ελεγχθεί. Το πρόβλημα είναι ότι ξοδεύεις τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να βεβαιωθείς ότι κάποιος είναι αρκετά εντάξει για να συνεχίσεις μια σχέση, που τελικά εξαντλείται η υπομονή του και αποφασίζει ότι δεν αξίζει να προσπαθήσει να αποδείξει ότι αξίζει της προσοχής σου .

Δίδυμοι
Δεν ήθελες να έχεις τις «αμφιβολίες του αγοραστή», οπότε κράτησες ανοιχτές τις επιλογές σου με τον σύντροφό σου. Δεν θέλεις να είσαι δεσμευμένη αν έρθει κάποιος καλύτερος. Τι θα γινόταν αν είχες σχέση και μετά συναντούσες το τέλειο άτομο για σένα; Δεν σου αρέσει όταν τα πράγματα γίνονται συναισθηματικά ακατάστατα.

Είναι πολύ καλύτερο να κρατάς κάποιον σε κάποια απόσταση και αν η σχέση σας δεν μετατραπεί σε κάτι σοβαρό, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Καρκίνος
Ήταν ειλικρινής από την αρχή και σου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε να κάνει σχέση, αλλά ήσουν πεπεισμένη ότι μόλις περνούσε χρόνο μαζί σου και σε γνώριζε, θα άλλαζε γνώμη. Μόνο που δεν το έκανε. Ήταν ειλικρινής, απλά δεν ήσουν ειλικρινής με τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να διαλέξεις κάποιον γιατί είναι πρόκληση και να θέλεις να κερδίζεις στα παιχνίδια σχέσεων.

Την επόμενη φορά καλό είναι να πιστέψεις όταν κάποιος σου λέει ότι δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου.

Λέων
Είσαι πολύ απασχολημένη για να σπαταλάς τον χρόνο σου σε σχεδόν και όχι αρκετά καλά πράγματα, οπότε πήρες μια ισχυρή και υγιή απόφαση και τελείωσες τα πράγματα. Ξέρεις ότι διαθέτεις όλο το πακέτο και ότι όταν συμβιβάζεσαι με λιγότερα, δεν κάνεις τη χάρη σε κανέναν.

Η αυτοπεποίθησή σου είναι εξαιρετικά ελκυστική και οι άνθρωποι έλκονται από εσένα, οπότε πιθανότατα δεν θα είσαι ελεύθερη για πολύ.

Παρθένος
Ήσασταν και οι δύο σε δύο διαφορετικά σημεία της ζωής σας και δεν συνδεθήκατε με θετικό τρόπο. Ίσως συναντηθείτε ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον και τα πράγματα θα είναι πιο ευθυγραμμισμένα, αλλά σε αυτό το σημείο, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους.

Δεν μπορείς να εξαναγκάσεις μια σχέση, ειδικά όταν και οι δύο συμμετέχοντες δεν έχουν τους συναισθηματικούς πόρους για να δημιουργήσουν έναν διαρκή δεσμό.

Ζυγός
Προσέχατε και οι δύο να μην πείτε ή να κάνετε το λάθος πράγμα, που σημαίνει που δεν ήσασταν ο εαυτός σας. Είναι αδύνατο να είσαι σε μια σχέση όταν δεν είσαι ειλικρινής ή ευάλωτη.

Είναι υπέροχο να είσαι προσεκτική στα συναισθήματα του άλλου, αλλά όχι στο βαθμό που φοβάσαι να αποκαλύψεις ποια πραγματικά είσαι.

Σκορπιός
Τα πράγματα έγιναν γρήγορα πολύ έντονα στην αρχή της σχέσης, αλλά μετά εξίσου γρήγορα έσβησαν.

Μοιραζόσασταν μια ακραία σεξουαλική έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά τίποτε άλλο. Απλώς δεν ήταν αρκετά για να οικοδομηθεί μια σχέση και μόλις χορτάσατε και οι δύο, κατάλαβες ότι η σχέση δεν θα ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο από μια σεξουαλική απελευθέρωση.

Τοξότης
Δεν πέρασε πολύς καιρός για νιώσεις ασφυκτικά στη σχέση σου. Εκτιμάς την ανεξαρτησία σου και θέλεις να αισθάνεσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να αισθάνεσαι δεσμευμένη με κάποιον άλλο.

Μόλις εμπεδώνεις την πραγματικότητα, απομακρύνεσαι. Ίσως θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει η σχέση και η αλήθεια είναι ότι ότι λειτουργεί είναι εξαιρετικά τρομακτικό για εσένα, καθιστώντας σε ένα από τα ζώδια που είναι πολύ κακά στις σχέσεις.

Αιγόκερως
Κυριολεκτικά δεν είχες χρόνο να τον δεις. Ήσουν πολύ απασχολημένη για να κάνεις οτιδήποτε άλλο από το να ασχοληθείς με τη σχέση σου. Έπεισες τον εαυτό σου ότι αν ήθελε πραγματικά να συνεχίσει μια σχέση μαζί σου, θα είχε κάνει μια προσπάθεια.

Προφανώς, μια σχέση δεν ήταν αυτό που ήθελε κανείς από τους δύο και τώρα μπορείτε να αφιερώσετε ακόμα περισσότερο χρόνο στις δουλειές σας.

Υδροχόος
Οι δυο σας σπάνια περνάγατε χρόνο μόνοι σας. Πηγαίνατε σε ραντεβού με τους φίλους σας και ποτέ δεν θέλατε να κάνετε πράγματα μαζί.

Δεν του κρατούσες καν το χέρι δημόσια γιατί ήθελες να φαίνεσαι αποκομμένη και σαν να μην σε νοιάζει και τόσο πολύ γι’ αυτόν. Τα κατάφερες! Έλαβε το μήνυμα της αδιαφορίας σου δυνατά και ξεκάθαρα.

Ιχθείς

Μπορεί να μην το καταλάβαινες, αλλά συμπεριφερόσουν σαν να μπορούσε να διαβάσει το μυαλό σου. Περίμενες να ξέρει τι νιώθεις και τι ήθελες, χωρίς να του πεις ποτέ τίποτα. Από τον τρόπο που ενεργούσες, υπέθεσε ότι ήθελες μόνο να είστε φίλοι και έπραξε ανάλογα.

Το να αφήνεις την πρωτοβουλία σε κάποιον μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη τακτική όταν πρόκειται για μια σχέση, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να δείξεις στον πιθανό σύντροφό σου κάποιο σημάδι για το τι νιώθεις.