Περιφέρεια Αττικής: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες τα «θηρία» του Γ.Πατούλη που θα μας «έσωζαν» – Κόστισαν 500χιλ €

Περιφέρεια Αττικής

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη φιέστα που έγινε λίγες ημέρες πριν «χτυπήσει» η κακοκαιρία «Ελπίδα» την χώρα από Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος παρουσίασε τα «θηρία» του, λέγοντας ότι ο «μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα». 

Τις τελευταίες όμως ημέρες τα «θηρία» που υποτίθεται θα μας «έσωζαν» από την κακοκαιρία ήταν άφαντα και όλοι αναρωτήθηκαν για την τύχη τους, άλλωστε δώσαμε περίπου 500.000 ευρώ για να τα αποκτήσουμε. 

Η παρακάτω φωτογραφία που είναι αφοπλιστική και δίνει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες! 

 

Αφού τελικά επιβεβαιώθηκε ότι τα «θηρία» του Γ.Πατούλη δεν χρησιμοποιήθηκαν, όταν τα είχαμε ανάγκη, προσπαθήσουμε τουλάχιστον να βρούμε ποια είναι η εταιρεία που πλούτησε κατά 500.000 ευρώ.

Όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr, είναι η εταιρεία GRGenesis Facility Management, η οποία ξεχωρίζει για το κιτς λογότυπο της. Αναζητώντας λοιπόν τα ίχνη της μυστηριώδους GRGenesis επισκεφτήκαμε το site της.

Παρατηρήσαμε ότι είναι προχειροφτιαγμένο (μάλλον δημιουργήθηκε πρόσφατα), σε μια απλή πλατφόρμα, έχει μόνο μια πρόταση για το ποια είναι η εταιρεία, ενώ το κορυφαίο είναι ότι δεν έχει ούτε έναν πελάτη! 

Συγκεκριμένα στην καρτέλα που λέει «οι πελάτες μας» βλέπουμε την κάτωθι εικόνα:

Παρόμοια εικόνα παρατηρούμε και στα προϊόντα που υποτίθεται ότι πουλά η συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς όταν προσπαθούμε να μπούμε στη σχετική καρτέλα μας βγάζει σφάλμα.

Δείτε τα “θηρία” του Πατούλη