Πέρασε με βάρκα τον Έβρο και πούλησε ηρωίνη σε αστυνομικό

Μια φουσκωτή βάρκα χρησιμοποίησε για να διασχίσει τον ποταμό Έβρο ένας αλλοδαπός μέλος κυκλώματος που διακινεί σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια, μετά από ραντεβού που του έκλεισε υποψήφιος αγοραστής ο οποίος, όμως, ήταν… αστυνομικός!

Αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής σχεδίασαν επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας ένας από αυτούς έκλεισε ραντεβού με τον αλλοδαπό στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου, δήθεν για να αγοράσει 806 γραμμάρια ηρωίνης έναντι του ποσού των 14.000 ευρώ. Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής και ο «πωλητής» έφτασε από την Τουρκία με την φουσκωτή βάρκα.

Μόλις, όμως, παρέδωσε δύο νάιλον συσκευασίες με τα ναρκωτικά στον υποψήφιο αγοραστή, οι αστυνομικοί που καραδοκούσαν τον ακινητοποίησαν, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν την ηρωίνη και την βάρκα που βρέθηκε λίγο πιο πέρα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.