Πελώνη για Τσίπρα: “Ξεπέρασε τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία”

Βολές κατά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την σημερινή ομιλία του στη Βουλή, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ξεπέρασε τον εαυτό του σε ψέμματα και συνωμοσιολογία». «Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην “πρώτη φορά Αριστερά”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας η κα Πελώνη τόνισε ότι «την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνουν οι πολίτες και χιλιάδες υγειονομικοί μαζί με την Πολιτεία, ο ίδιος και τα στελέχη του συνεχίζουν να πετροβολούν τη χώρα».

Η ίδια κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας λέγοντας ότι «έχει το θράσος να μιλήσει για τράπεζες». «Όταν η “περήφανη” διαπραγμάτευσή του έφερε τα capital controls, βύθισε στο σκοτάδι όλους τους Έλληνες, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό Δημόσιο περιουσία 25 δις – μόνο από τον σχεδόν μηδενισμό της αξίας των μετοχών των τραπεζών», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος και συνέχισε:

Μεταπράτης φόβου και τελάλης της καταστροφής, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να μετατρέψει τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα. Ζει στον δικό του κόσμο. Επιμένει στην καταστροφολογία. Θέλει κανονικοποίηση της μιζέριας. Γιατί μόνο μέσ΄απ΄αυτή μπορεί να επιβιώσει πολιτικά».

Η κα Πελώνη κατέληξε λέγοντας, «η στάση του είναι προσβλητική για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν να βγούμε απ΄το τούνελ και να φύγουμε μπροστά».