Πειραιάς: Του “κόλλησε” το όπλο στο κεφάλι για ένα σάντουιτς

σπείρα

Όπως μετέδωσε το Mega, λίγο πριν τις 5 το πρωί ένας 37χρονος ζήτησε το λόγο από έναν 26χρονο γιατί ο δεύτερος είχε αφήσει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του το σάντουιτς και τα αναψυκτικά του.

Ωστόσο, ο 26χρονος, που βρισκόταν έξω από την καντίνα στον Πειραιά, αντί να μαζέψει το σάντουίτς του έβγαλε από την τσέπη του όπλο και άρχισε να χτυπά τον 37χρονο με την κάννη στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 26χρονος τον απείλησε κολλώντας το όπλο στο κεφάλι του και λέγοντάς του «θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα», ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Τι έγινε ακριβώς

Όλα ξεκίνησαν στις 4:45 το ξημερώματα έξω από μία καντίνα στον Πειραιά άγρια συμπλοκή ατόμων από δύο διαφορετικές παρέες ουσιαστικά για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA  ένας 37χρονος ζήτησε το λόγο από έναν 26χρονο γιατί ο ίδιος είχε αφήσει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου το σάντουιτς του και τα αναψυκτικά του.

Ο 26χρονος του επιτέθηκε και έβγαλε το όπλο από την τσέπη του χτυπώντας τον 37χρονο με την κάνη του όπλου του στο κεφάλι.

Μάλιστα τον απείλησε έχοντας του θα σου τινάξω το τα μυαλά στον αέρα και  πυροβόλησε και δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Ο  ιδιοκτήτης της καντίνας ειδοποίησε την αστυνομία και όταν έφτασαν εδώ οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, ο 26χρονος πιστολέρο δεν δίστασε στρέψει το όπλο εναντίον ακόμα και τον αστυνομικών.

Όταν κατάλαβε ότι πρόκειται για ένστολους πέταξε κάτω τη γεμιστήρα. Οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν πολύ να τον ακινητοποιήσουν καθώς ο ίδιος αντιστεκόταν σε όλη τη διάρκεια της σύλληψης.

Ο 37χρονος και η παρέα του υποστηρίζουν ότι οι φίλοι του 26χρονου τους χτύπησαν ακόμα και με πτυσσόμενο μπλοκ.

Ο  26χρονος και οι φίλοι του αναζητούνται και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.