Πάτρα: «Υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση» με τα νεκρά παιδιά – Η μαρτυρία για τον πατέρα (βίντεο)

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα μίλησαν το πρωί της Τετάρτης (16/3) ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι μια περίεργη υπόθεση» τόνισε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ενώ ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε πως «υπάρχει σοβαρή εξέλιξη».

Η μαρτυρία για τον πατέρα

Όπως ανέφερε στην Κοινωνία Ώρα MEGA, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος,«είναι μία περίεργη υπόθεση. Οι αιτίες αυτής της υπόθεσης είναι δουλειά της ιατρικής και επιστήμης είτε της αστυνομίας.

Όταν τον περασμένο Ιανουάριο πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο πατέρας της μικρής μάς ζήτησε να κατεβάσουμε την ανάρτηση, κ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βγάλει κανενα συμπέρασμα, υπάρχει η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και η ιατροδικαστική έρευνα.

Η ιατροδικαστής Πατρών, κ. Τζιόλα, έχει διαχειριστεί τον θάνατο της μικρής Ίριδας και όχι και των τριών παιδιών», ανέφερε αρχικά ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

«Δεχτήκαμε ένα ευγενικού περιεχομένου τηλεφώνημα από τον πατέρα» σημείωσε και επεσήμανε: «Δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Είναι μια υπόθεση δύο ταχυτήτων», δήλωσε.

Υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση

«Ό,τι λέγεται πρέπει να λέγεται με φειδώ. Υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα αποτελέσουν άλμα για την υπόθεση και αφορούν τις τοξικολογικές εξετάσεις», τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.