Πάτρα – Βιασμός 14χρονης: Ξεσπά η μητέρα της μετά την αποφυλάκιση του προπονητή

Πάτρα - Βιασμός 14χρονης

Η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της, έχει στραμμένη την προσοχή της στην κόρη της, μετά την αποφυλάκιση του κατηγορούμενου.

Να σημειωθεί πως ο προπονητής βγαίνει από το σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης, αύριο Παρασκευή.

«Με νοιάζει το παιδί μου και τι ζημιά έχει προκαλέσει όλο αυτό που ζούμε στην οικογένεια μας», λέει η μητέρα της 14χρονης από την Πάτρα και προσθέτει: «Από εκεί και πέρα περιμένουμε την τελική απόφαση του δικαστηρίου».

Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη και η οικογένειά της δέχθηκαν πολλές επιθέσεις μετά την καταγγελία – ιδίως στα sοcial media – από πρόσωπα που κατέβαλαν προσπάθεια να διασύρουν την ανήλικη, κάνοντας ακόμη και χρήση φωτογραφιών από το προφίλ της, εμφανίζοντας ως φωτογραφίες προφίλ της, φωτογραφίες άλλου ανήλικου κοριτσιού.

Η μητέρα της στάθηκε από την πρώτη στιγμή βράχος στο πλευρό της και εξακολουθεί να διατηρεί χαμηλά τους τόνους, περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου.

Πάτρα: «Πρόκειται για μία δικαίωση»

Την ίδια στιγμή, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου προπονητή, Χρήστος Τσόλκας αναφέρει, ότι «πρόκειται για μία δικαίωση. Η απόφαση βασίστηκε στα στοιχεία της δικογραφίας, ενώ θεωρούμε ότι αποκαταστάθηκε μία αδικία που είχε γίνει σε βάρος του πελάτη μου».

Να θυμίσουμε ότι η καταγγελία και η κατάθεση της 14χρονης, παρουσία ψυχολόγου, είχαν οδηγήσει στην προφυλάκιση του προπονητή.

Το αίτημα άρσης της κράτησης του προπονητή που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση και ασελγείς πράξεις σε βάρος της, έγινε δεκτό και ο άνδρας θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και την υποχρέωση να βρίσκεται στο οικείο του Αστυνομικό Τμήμα κάθε 15 ημέρες. Ο προπονητής αρνείται τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή.

Αλέξης Κούγιας: «Ο εντολέας μας αναμένει τουλάχιστον μία συγγνώμη»

«Ο κατηγορούμενος θα αποφυλακιστεί αύριο (σ.σ. 11.02.2022) το πρωί από τις δικαστικές φυλακές Τρίπολης, όπου και κρατείται. Ο εντολέας μας αναμένει τουλάχιστον μία συγγνώμη από παρουσιαστές εκπομπών που τον διέσυραν και τον προκαταδίκασαν, διορίζοντας ακόμη και δικηγόρους εις βάρος του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας.

Πάτρα: Η κατάθεση της 14χρονης

Η 14χρονη είχε καταθέσει: «Σε όλο το σώμα αλλά κυρίως από τη μέση και κάτω και όλο και περισσότερη ώρα, αλλά εγώ δεν του είπα τίποτα γιατί δεν ήξερα τι να κάνω εκείνη την ώρα» επισημαίνοντας ότι «την ακουμπούσε σε όλες τις περιοχές του σώματός της».

Ερωτηθείς από το προανακριτικό υπάλληλο για το αν τα εν λόγω αγγίγματα ήταν στο πλαίσιο της προπόνησης, εκείνη κατηγορηματικά απάντησε αρνητικά, αιτιολογώντας ότι «την ακουμπούσε κάτω από τη μέση και ήταν πιο έντονο».

Η ανήλικη ανέφερε ακόμα ότι «αρχικά τη χάιδευε παντού και εν συνεχεία την πίεζε με το χέρι του σκοπεύοντας πάνω από τα ρούχα στα γεννητικά όργανα και στην περιοχή του πρωκτού ακόμη πιο έντονα, ενώ κάποια στιγμή επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα.

Ταυτόχρονα, δε, τη θώπευε σε όλο της το σώμα στα γεννητικά όργανα και στην περιοχή του πρωκτού και είχε κολλήσει το σώμα του πάνω, της ανέφερε ότι έχει πάρα πολύ ωραίο σώμα».