Πάτρα: Στην 18η ανακρίτρια η τσάντα της Τζωρτζίνας – Τι περιείχε μέσα

τσάντα της Τζωρτζίνας

Στα χέρια της 18ης ανακρίτριας Αθηνών που έχει αναλάβει την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα βρίσκεται πλέον η σχολική τσάντα του 9χρονου παιδιού.

Την τσάντα παρέδωσε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι την βρήκε στον α’ όροφο της οικίας της θανούσας.

«Η κατάθεση που έδωσα στην 18η ανακρίτρια είναι η απάντηση ότι είμαστε κλέφτες και σε όσους τολμούσαν να κουνήσουν δάχτυλο σε εμάς.

Η ανακρίτρια σύμφωνα με το νόμο δέχτηκε την τσάντα της μικρής Τζώρτζινας και δικαιώθηκε η ψυχή της έστω και με αυτόν τον τρόπο» σημείωσε έξω από το γραφείο της ανακρίτριας ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς είχε εισέλθει στο κτίριο της οδού Μπιζανίου, προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται, ενώ χθες το οίκημα σφραγίστηκε παρουσία της αστυνομίας.

Στην τσάντα, πέρα από τα βιβλία του νεαρού άτυχου κοριτσιού, βρέθηκαν και ζωγραφιές, οι οποίες σύμφωνα με τον δικηγόρο, αποτελούν επιπλέον υλικό για την υπόθεση.

«Όσοι θέλησαν να αποκρύψουν τις ζωγραφιές, τα βιβλία η οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο ήταν χρήσιμο στην 18η τακτική ανακρίτρια η οποία διεξάγει μία νομιμότατη, μια ανάκριση, όλα τα στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν για τη δολοφονία της Τζώρτζινας»

συμπλήρωσε ο δικηγόρος, υπογραμμίζοντας ότι καταγράφηκαν όλα τα αντικείμενα που υπήρχαν στο εσωτερικό της τσάντας.

«Οι ερωτήσεις της ανακρίτριας κινήθηκαν στο ακίνητο στο οποίο ανήκε στην αποβιώσασα. Εμείς οι πληρεξούσιοι δικηγόροι απαντήσαμε ότι νομιμότατα εισήλθαμε στην οικία επί της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Και επίσης πως βρέθηκε το ιδιόχειρο σημείωμα της άτυχης Τζώρτζινας στο σπίτι και ποιο πρόσωπο το έχει υποδείξει και δημοσιοποιήσει σε τηλεοπτικό μέσο.

Η σχολική τσάντα της Τζώρτζινας είχε μέσα σχολικά βιβλία, κάποιες ζωγραφιές οι οποίες δείχνουν το τι περνούσε και η ανάλυση τους περαιτέρω θα γίνει από τον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η ανακρίτρια» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Δεν αποκρύφθηκε τίποτα, νόμιμα την κατείχαμε, μπορέσαμε και διαφυλάξαμε το αντικείμενο που περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για την τακτική ανάκριση και το θεωρεί η

18η ανακρίτρια ως αποδεικτικό μέσο γι’ αυτό και το δέχτηκε σήμερα από την πολύωρη κατάθεση που δώσαμε σε εκείνη» κατέληξε ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα.