Πάτρα Πόρισμα ιατροδικαστή: 9 ώρες ήταν νεκρή η 39χρονη στο διαμέρισμα

Τουλάχιστον 9 με 12 ώρες πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης (15/6) φέρεται να είχε αφήσει την τελευταία της πνοή η 39χρονη Μαρίνα Μερτζάνη,

η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της στο διαμέρισμα της οδού Λούρου στην Πάτρα την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η γυναίκα φέρεται να ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι, σηκώθηκε, να ακούμπησε στην καρέκλα και τελικά γλίστρησε στο χαλί που υπήρχε στον χώρο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε, αβοήθητη.

Ως προσωρινή αιτία θανάτου στην έκθεση του ιατροδικάστη αναγράφεται αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τον εντοπισμό της γυναίκας, δίπλα στο άψυχο κορμί της ήταν η 4χρονη κόρη της, η οποία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «η μαμά ήταν γονατιστή από το βράδυ».

Το μικρό παιδί εκτιμάται ότι δεν είχε αντιληφθεί πως η μητέρα του δεν ζούσε και αυτό γιατί η εικόνα της παρέπεμπε σε άτομο που κοιμάται, ενώ δεν ήταν και ορατό το αίμα στη μύτη που έφερε το πτώμα.

Η 39χρονη, εκτός από την 4χρονη, είχε αποκτήσει και μια δεύτερη κόρη ηλικίας 13 ετών από τον πρώτο γάμο της.

Συγγενείς και φίλοι της γυναίκας να την αποχαιρετούν τη Δευτέρα στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά και στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου, Μεσούντας, στην Αρτα.

από το protothema.gr