Πάτρα: Πήγε στο νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα αλλά τον έδιωξαν επειδή δεν εφημέρευε- Πέθανε λίγα μέτρα παρακάτω

Πάτρα

Βράδυ Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, καταφθάνει στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα ένας άνδρας 49 ετών με δυνατούς πόνους στο στήθος και στην πλάτη και αδυναμία να πάρει αναπνοή.

Ο 49χρονος φθάνει στο νοσοκομείο μόνος του οδηγώντας και παρκάρει μετά δυσκολίας το αμάξι του για να προλάβει να φτάσει στην είσοδο.

Απευθύνεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς έχει αντιληφθεί ότι κάτι πολύ σοβαρό του συμβαίνει και υποφέρει από τους πόνους.

Από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα του λένε ότι δεν εφημερεύει και ότι θα πρέπει να μεταφερθεί μόνος με το αμάξι του στο νοσοκομείο του Ρίου. «Τον έδιωξαν», λένε χαρακτηριστικά οι συγγενείς του.

Ο άτυχος 49χρονος, αντιλαμβανόμενος ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση και ενώ οδηγεί με το αμάξι του για να βγει από το προαύλιο του νοσοκομείου νιώθει να σβήνει φτάνοντας στο ύψος του περιπτέρου που βρίσκεται έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Καλεί τότε από το κινητό τον αδελφό του ο οποίος και φθάνει εσπευσμένα με το δικό του αμάξι.

Οδηγεί μόλις λίγα μέτρα προσπαθώντας να φτάσει στη μίνι περιμετρική για να τον μεταφέρει στο Ρίο, αλλά ο 49χρονος χάνει εντελώς τις αισθήσεις του και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Όταν φτάνουν στο νοσοκομείο του Ρίου, είναι ήδη νεκρός. Ο Θεόδωρος Νεμουτιάνος, εργαζόμενος στο εργοστάσιο του Εντελβάις έχασε την ζωή του με αυτό τον απίστευτο τρόπο χθες βράδυ, έχοντας καταφέρει να φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο από το οποίο παρά την σοβαρή κατάσταση της υγείας του, τον έδιωξαν.

Η οικογένειά του ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για το γεγονός και διατυπώνει απορίες σε σχέση με τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές και έκτακτες περιπτώσεις.

«Είναι δυνατόν να αφήνουν έναν άνθρωπο με τέτοια συμπτώματα να πεθάνει και να του λένε φύγε;» αναρωτιέται ο Βασίλης Καψούρας, σύζυγος της αδελφής του άτυχου 49χρονου. «Τι έχει μεγαλύτερη σημασία;

Η ανθρώπινη ζωή ή το γράμμα του τύπου; Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα εδώ και τώρα ώστε να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές με αυτό τον απίστευτο τρόπο και να δικαιωθεί ο δικός μας άνθρωπος».

Πηγή: The Best.gr