Πάτρα: Πελώριο χρυσό γοβάκι προκαλεί αντιδράσεις

Η γόβα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στην Πάτρα όσο και στα social media όπου παρουσιάζονται οι επίμαχες φωτογραφίες

Από τη μια μέρα στην άλλη, τοποθετήθηκε έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και έγινε ταχύτατα κεντρικό θέμα συζήτησης. Την ίδια ώρα οι υπεύθυνοι δεν έχουν εξηγήσει το λόγο που τοποθετήθηκε σε ένα τόσο κεντρικό σημείο.

Το γοβάκι που κάποιοι λένε ότι βρίσκεται εκεί για να προπαγανδίσει την παράσταση «Εκκλησιάζουσες» η οποία πρόκειται να παρουσιαστεί στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε συνεργασία με τον Καρναβαλικο Οργανισμό, είναι κάτι μεταξύ υποδύματος της Μίνι Μάους, της Σταχτοπούτας και μιας Ρωσίδας χορεύτριας σε στύλο.

Προφανώς το βράδυ θα ηλεκτροδοτείται καθώς το γοβάκι, που είναι και ψηλοτάκουνο, είναι γεμάτο γλόμπους. Για την ιστορία, μέσα από τις «Εκκλησιάζουσες» ο Αριστοφάνης εκφράζει την πικρία του για την δύσκολη κατάσταση της Αθήνας, μετά το τέλος του Πελοποννησιακού πολέμου.

Κατόπιν τούτων το χρυσό αυτό γοβάκι που ελέγχεται αισθητικά, δεν είναι γνωστό πώς ακριβώς δένει με την παράσταση, ποια δουλειά έχει έξω από την πόρτα του θεάτρου και -κυρίως- τι θέλει να μας πει.