Πάτρα: Πέφτουν σε αντιφάσεις οι αδερφές Πισπιρίγκου – «Ποιος βρήκε την Ίριδα νεκρή στην κούνια;»

αδερφές Πισπιρίγκου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών αναφορικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει από το κελί της φυλακής πως είναι αθώα όμως οι αντιφάσεις στην οποίες έχει πέσει είναι πολλές όπως και η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star η κατάθεση παιδιάτρου της μικρής Τζωρτζίνας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα λένε οι αδερφές Πισπιρίγκου αναφορικά με το ποιος βρήκε την 6 μηνών Ίριδα νεκρή στην κούνια.

Η γιατρός κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας της είχε πει ότι το παιδί είχε βρει νεκρή την Ίριδα, ενώ Ρούλα και Δήμητρα ισχυρίζονται ότι εκείνες βρήκαν νεκρό το μωρό.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου θεωρείται ένα από τα βασικά πρόσωπα στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας, αφού ήταν στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και την Τζωρτζίνα.

Μετά την κατάθεση της γιατρού το Star επικοινώνησε μαζί της ώστε να τοποθετηθεί και πάλι στο επίμαχο ζήτημα: ποιος βρήκε νεκρό το παιδί στην κούνια;

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι κατηγορηματική πως αυτή βρήκε το μωρό νεκρό στο κρεβάτι του στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Κάτι όμως που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που έχει πει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ειδικευόμενη παιδίατρο.

Να σημειωθεί πως ένα μήνα μετά τον θάνατο της Ίριδας η Δήμητρα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί σε τηλεφωνική επικοινωνία πως η μικρή Τζωρτζίνα κοιμόταν και πως αυτή ήταν που είδε το μωρό ακίνητο και με τα χείλη του μελανά.