Πάτρα: Οι αντιφάσεις της μητέρας για τον χωρισμό με τον σύζυγο της – Αποκάλυψη για τη Τζωρτζίνα

«Είχε φύγει δυο μέρες πριν πεθάνει η Ίριδα και επέστρεψε και έμεινε μετά θάνατο Ίριδας» είχε πει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της, ενώ λίγες μέρες αργότερα υποστήριξε πως «γύρισε για 2-3 μέρες μετά θάνατο Ίριδας, αλλά ξαναέφυγε».

Στην πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η 33χρονη αποφεύγει να επεκταθεί στα προβλήματα του γάμου της. Στις 4 Μαρτίου, σε δηλώσεις της, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μιλάει για προβλήματα που κράτησαν μόνο για δύο μέρες.

Την περασμένη Παρασκευή όμως, οι δύο ημέρες της απουσίας του συζύγου της από το σπίτι έγιναν… 23. Όπως υποστήριξε, ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι 2-3 μέρες πριν από τον θάνατο της μικρής Ίριδας στην κούνια του σπιτιού στις 21 Μαρτίου, και επέστρεψε οριστικά μόλις επιδεινώθηκε η κατάσταση της Τζωρτζίνας, δηλαδή στις 11 Απριλίου.

Ο 30χρονος όπως αναφέρει η μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών, επέστρεφε κοντά της, μόνο όταν παρουσιάζονταν σοβαρότατα προβλήματα με τα αγγελούδια. Κάτι που είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Οι αστυνομικοί που μελετούν τις εμφανίσεις της μητέρας προσπαθούν να διαπιστώσουν γιατί η 33χρονη θέλησε να πει άλλα την πρώτη φορά και άλλα στη συνέχεια για τη σχέση με τον σύζυγό της.

Όπως δέχεται πια η μητέρα, όταν έσβησε η μικρή Ίριδα στην κούνια της, ο άντρας της δεν έλειπε όπως προσπαθούσε να πείσει η αδερφή της, επειδή βρισκόταν σε δουλειά, αλλά επειδή οι δυο τους βρίσκονταν σε διάσταση.

Τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού είχαν αρχίσει μετά τον θάνατο της Μαλένας το 2019. Μάλιστα στις 8 Απριλίου, τη μέρα που η Τζωρτζίνα μπήκε στο νοσοκομείο, είχε οριστεί το ραντεβού του πατέρα με τους δικηγόρους του, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες του διαζυγίου…

Ο δικηγόρος που θα κινούσε τότε τις διαδικασίες του διαζυγίου, είχε επιχειρήσει να διαψεύσει το ρεπορτάζ. Στην τελευταία της συνέντευξη όμως η 33χρονη όχι μόνο το επιβεβαίωσε κάνοντας λόγο ανοιχτά για διαζύγιο, αλλά υποστηρίζει πως το ήθελε η ίδια.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με τις αντιφάσεις της μητέρας να αναλύονται σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στο να αλλάξει στάση μέσα σε λίγες μόνο μέρες…

Δείτε το ρεπορτάζ του “Live News”

 

Αποκάλυψη για τη Τζωρτζίνα

Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών, έστειλε στο MEGA και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μία φωτογραφία, όπου φαίνεται το μόνιτορ με τους σφυγμούς της Τζωρτζίνας, όταν νοσηλευόταν στο καρδιολογικό νοσοκομείο. Στην εν λόγω φωτογραφία, φαίνεται πως οι παλμοί του μικρού κοριτσιού είναι στους 61, πράγμα που αποδεικνύει πως είχε βραδυκαρδία.

Ωστόσο, οι γιατροί και οι υπεύθυνοι της έρευνας, δεν εστιάζουν εκεί, αλλά στο λεγόμενο «τρεντ», στη σύνοψη δηλαδή της κατάστασης που επικρατούσε την προηγούμενη μισή ώρα στην καρδιά της Τζωρτζίνας.

Διαπιστώνεται πως περίπου 25 λεπτά πριν κληθούν οι γιατροί και πριν τραβηχτεί η φωτογραφία με τη βραδυκαρδία, το κορίτσι παρουσίαζε πάλι σοβαρή βραδυκαρδία για μεγάλο χρονικό διάστημα, περίπου 15-20 λεπτών, χωρίς η μητέρα να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος δέκα λεπτά αργότερα οι παλμοί του παιδιού επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς, με τους γιατρούς να υποστηρίζουν πως αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο με κάποια παρέμβαση στο σώμα του παιδιού.

Ο πρόεδρος ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων επισήμανε με τη σειρά του πως οι γιατροί έβλεπαν πως ο λόγος που κατέληξε η Τζωρτζίνα δεν ταίριαζε με την κλινική εικόνα, και σημείωσε πως έχει συσταθεί μία ειδική επιτροπή, η οποία θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο η Τζωρτζίνα να είχε εμφανίσει ηπατική ανεπάρκεια.

Η ηπατική ανεπάρκεια

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, αλλά και επικεφαλής της άτυπης επιτροπής που θα επανελέγξει το ζήτημα της ηπατικής ανεπάρκειας, Νίκος Καρακούκης θέλησε να κάνει μία παρέμβαση στην εκπομπή «Live News» αναφορικά με ένα δημοσίευμα περιφερειακής εφημερίδας που ήταν ψευδές, πράγμα που επιβεβαίωσε και ο συντάκτης του.

Ο κ. Καρακούκης δήλωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως ο ίδιος δεν γνωρίζει την εν λόγω εφημερίδα και ουδέποτε προέβη στη δήλωση που έλεγε πως «κατά 95% το πρώτο παιδί της οικογένειας δεν έπασχε από ηπατική ανεπάρκεια».

«Ψάχνουμε όλα τα ευρήματα για να βγάλουμε κάποια άκρη. Δεν έχουμε καταλήξει πουθενά» τόνισε ο ίδιος και επισήμανε πως όταν βρεθεί κάτι θα ενημερωθεί πρώτα η Αστυνομία, και ύστερα τους δημοσιογράφους, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κάποια «ζημιά».

«Θα καταφέρουμε σίγουρα να εντοπίσουμε τι πραγματικά συνέβη με τους θανάτους των τριών παιδιών» ανέφερε ολοκληρώνοντας ο κ. Καρακούσης.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του “Live News”

Νέα στοιχεία και αγανάκτηση από την οικογένεια στο «θρίλερ» της Πάτρας

Την ώρα που οι πληροφορίες για τα πρώτα αποτελέσματα στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας πυροδοτούν συζητήσεις και προβληματίζουν έντονα, η μεγάλη έρευνα συνεχίζεται με αξιωματικούς της αστυνομίας να διαρρέουν ότι πολύ σύντομα όλοι οι γρίφοι θα απαντηθούν με στοιχεία και τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να δηλώνουν μέσω του δικηγόρου τους αγανακτισμένοι.

Η οικογένεια των τριών παιδιών που απεβίωσαν, είναι τουλάχιστον αγανακτισμένη με τον τρόπο που προσεγγίζεται η υπόθεση από κάποια ΜΜΕ καθώς και από διάφορους «αυτόκλητους ειδήμονες». Υπενθυμίζεται ότι οι μόνοι αρμόδιοι να τοποθετηθούν επί του ζητήματος είναι οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τις σορούς των παιδιών.

Για την περίπτωση της Τζωρτζίνας οι Αρχές φαίνεται πως έχουν ήδη στα χέρια τους, τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις κι περιμένουν την ολοκλήρωσή τους σε εγχώριο εργαστήριο για να μάθουν αν στον οργανισμό της 9χρονης υπήρχαν ουσίες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον θάνατό της…

«Πιστεύω ότι θα δοθούν απαντήσεις. Σύντομα θα βγει ένα πόρισμα που θα απαντά σε όλα τα ερωτήματα. Είναι ξεκάθαρο ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα. Το βεβαιώνουν οι πλέον αρμόδιοι γιατροί των νοσοκομείων που την εξέτασαν» δηλώνει Αξιωματικός της Αστυνομίας.

Για τον θάνατο της Μαλένας το 2019, η έρευνα φαίνεται να δικαιώνει τους γιατρούς που από την πρώτη στιγμή τόνιζαν και στο LIVE NEWS πως είναι αδύνατον να οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια, ενώ για τη μικρή Ίριδα, το βρέφος των μόλις 6 μηνών που πέθανε μυστηριωδώς στην κούνια του σπιτιού του στην Πάτρα, οι Αρχές βρίσκονται σε στάση αναμονής.

«Βρισκόμαστε σε προκαταρτική φάση, που σημαίνει ότι μια τόσο πολύπλοκη υπόθεση θα ήταν λάθος να ερευνηθεί μονοδιάστατα. Προσωπικά τηρώ στάση αναμονής» δήλωσε η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα.

Οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν παραμένουν στην Πάτρα και παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις. Με τον Απόστολο Λύτρα που εκπροσωπεί τη μητέρα να τονίζει με νόημα πως στη συγκεκριμένη υπόθεση, κανείς δεν είναι κατηγορούμενος…

«Είναι αδιανόητο να εμφανίζονται τηλεοπτικά και να τοποθετούνται δημόσια ιδιώτες ιατροδικαστές, χωρίς να έχουν στην διάθεση τους στοιχεία και δίχως να έχουν διενεργήσει την νεκροψία- νεκροτομή, με μόνο σκοπό την προβολή τους και την εκμετάλλευση για ιδίον όφελος του αυξημένου κοινωνικού ενδιαφέροντος. Ας αφήσουμε τους ειδικούς και τις αρχές να πράξουν το έργο τους. Με μια τελευταία υπενθύμιση. Κανείς δεν φέρει την ιδιότητα του κατηγορουμένου στην συγκεκριμένη υπόθεση» δήλωσε ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που τρέχουν τη μεγάλη έρευνα τονίζουν πως το έργο τους θα ολοκληρωθεί χωρίς την παραμικρή βιαστική κίνηση, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κενά και σε λάθη.

 

Μαρτυρία σοκ για τη 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών

Μιλώντας ένας συγγενής της γυναίκας που είχε σχέση με τον πατέρα των τριών παιδιών πριν το γάμο του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, έκανε λόγο για εντάσεις μεταξύ των οικογενειών.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο ίδιος υπήρξε μια προστριβή σε μια κηδεία που είχε γίνει σε παλαιότερο χρόνο, όπου συναντήθηκαν τυχαία οι δύο οικογένειες.

Τότε, όπως υποστήριξε, η Ρούλα Πισπιρίγκου πλησίασε τη συγγενή του και της είπε: «Το δικό σου παιδί πέθανε, το δικό μου ζει», ενώ στη συνέχεια υπήρξε και μια επίθεση της 33χρονης μητέρας προς την οικογένεια αυτή.

«Η Ρούλα έπιασε μια συγγενή μου από τα μαλλιά. Έγινε ένας χαμός κυριολεκτικά, ένα αψυχολόγητο επεισόδιο» συμπλήρωσε ο συγκεκριμένος άνδρας, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος έχει ακούσει και για άλλες στιγμές έντασης μεταξύ των δύο πλευρών.

pentapostagma.gr