Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις – «Η μητέρα μου ξεψύχησε στα χέρια της Ρούλας»

Με μεγάλη προσοχή και μεθοδικότητα, συνεχίζονται οι έρευνες από τους ειδικούς της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, οι οποίοι μελετούν τα στοιχεία που προκύπτουν σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχασαν τη ζωή τους σε ανεξήγητα σύντομο διάστημα μέσα στην ίδια οικογένεια.

Παράλληλα την Πέμπτη ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Επόμενο στάδιο είναι η επαλήθευση των αποτελεσμάτων, προκειμένου να μην υπάρξει κανέναν κενό.

«Η μητέρα μου ξεψύχησε στα χέρια της…»

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο γιος της 86χρονης που φρόντιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη μητέρα του, αλλά και για το πώς την κούραρε η 33χρονη γυναίκα, η οποία την είχε επισκεφθεί λίγη ώρα πριν χάσει τη ζωή της.

«Η Ρούλα πρόσεχε τη μητέρα μου αλλά τους τελευταίους μήνες ήταν έγκυος, στο παιδάκι, την Ίριδα, μου είχε πει δυο μήνες πριν γεννήσει ‘δεν θα μπορέσω’ γιατί θα μεγάλωνε η κοιλιά της όπως καταλαβαίνετε και είχαμε βρει μια άλλη προσωρινά, μέχρι να γεννήσει…» είπε αρχικά.

«Τα πήγαινε καλά με τη μητέρα μου…» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε πως «η μητέρα μου ξεψύχησε στα χέρια της».