Πάτρα: Μητέρα κατήγγειλε ότι το 9 μηνών αγόρι της κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους γονείς της

Πάτρα

Μία γυναίκα μετέφερε χθες Κυριακή, το 9 μηνών αγοράκι της στο «Καραμανδάνειο» στην Πάτρα και ισχυρίστηκε πως το βρέφος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους γονείς της.

Συγκεκριμένα, υπήρξε ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, για το περιστατικό της κακοποίησης του βρέφους, για δύο λόγους.

Πρώτον για την σοβαρότητα της καταγγελίας και δεύτερον γιατί η μητέρα ήθελε στη συνέχεια να πάρει το παιδί και να φύγει, ενώ το 9 μηνών βρέφος χρειαζόταν νοσηλεία καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα αφυδάτωσης.

Ιατροδικαστής θα εξετάσει το βρέφος στην Πάτρα

Στο Νοσοκομείο πήγαν αστυνομικοί του 3ου Τμήματος προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για τη διερεύνηση της καταγγελίας της περί κακοποίησης του αγοριού.

Τέλος, στα πλαίσια των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ. το 9 μηνών αγοράκι θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας.

Ωστόσο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε πως η καταγγελία της γυναίκας διερευνάται προσεκτικά, ιδιαίτερα σε σχέση με το αληθές των ισχυρισμών της.