Πάτρα: Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκόνδρας – Η οικογένεια δωρίζει τα όργανά του

Κλινικά νεκρός είναι ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκόνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στη MEΘ του νοσοκομείου του Ρίου με εγκεφαλική αιμορραγία.

Η θεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή, έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση στα social media.

«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Η οικογένειά μου και η οικογένεια του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι.

Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανά του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!» έγραψε χαρακτηριστικά η θεία του νεαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχέυσεων θα μεταβεί στο νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου να αξιολογήσει ποια όργανα του 22χρονου μπορούν να δωρηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο 22χρονος Δημήτρης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο Λάππα και στο Πάτραι, ενώ ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία.

Την ίδια ώρα, η οικογένειά του Αχαϊκού αποχαιρετά με ανάρτησή της στο Facebook τον 22χρονο Δημήτρη:

Δυστυχώς ο Δημήτρης δεν τα κατάφερε και δεν είναι μαζί μας! Δημήτρη ήσουν ένας επίγειος Άγγελος τώρα είσαι Άγγελος στον ουρανό. Καλό παράδεισο από την πρώτη σου ομάδα τον Αχαϊκό.

Ο Δημήτρης ήταν ανιψιός του υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Πετρούτσου, ο οποίος ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την κατάστασή του.

Πάτρα: Κλινικά νεκρός ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής - Δωρίζουν τα όργανά του