Πάτρα: Καλλιεργούσαν χασισοφυτεία με 110 δενδρύλλια ύψους έως 4 μέτρων! – Φωτογραφίες

Πάτρα: Καλλιεργούσαν χασισοφυτεία

Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, εντόπισαν φυτεία κάνναβης με συνολικά 110 δενδρύλλια, το ύψος των οποίων έφθανε τα περίπου στα τέσσερα μέτρα!

Ο ένας από τους δύο καλλιεργητές συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω στο εσωτερικό της φυτείας τη στιγμή που περιποιούνταν τα φυτά, ενώ ο δεύτερος άνδρας συνελήφθη στην οικία του, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δύο ανδρών οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν ένα κιλό και 97 γραμμάρια κάνναβης, δέκα αποξηραμένα τμήματα (κλάρες) δενδρυλλίων κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.260 ευρώ

Οι δύο άνδρες θα είχαν συγκομιδή περίπου 55 κιλών κάνναβης και θα αποκόμιζαν σχεδόν 220.000 ευρώ, ως παράνομο περιουσιακό όφελος από την περαιτέρω εμπορία της ναρκωτικής ουσίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.