Πάτρα: «Η Ρούλα σκότωσε και τα 3 παιδιά» – Νέες έρευνες για τη σπιτονοικοκυρά

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι σίγουρος πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα 3 παιδιά τους. Αυτό φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί τις τελευταίες μέρες ο 30χρονος που παρακολουθεί τις εξελίξεις, άλλοτε στην Πάτρα και άλλοτε στην Αθήνα. Αποφεύγει τις δηλώσεις και περιμένει την ολοκλήρωση της μεγάλης έρευνας, που θα δρομολογήσει μια σειρά από εξελίξεις. Ο ίδιος συνεχίζει να μην έχει καμία επικοινωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τους στενούς συγγενείς της, που συνεχίζουν να την στηρίζουν.

Στο πλατό της εκπομπής “Το Πρωινό” βρέθηκε το πρωί ο δημοσιογράφος και εκδότης, Πέτρος Κουσουλός. Σχολίασε όλες τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, προχωρώντας σε σημαντικές αποκαλύψεις. “Είναι γροθιά όλη αυτή η υπόθεση για το θεσμό της ελληνικής οικογένειας, έχω χάσει τον ύπνο μου τους τελευταίους 3 μήνες” είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της συζήτησης.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας τόνισε πως “αυτή τη βδομάδα αναμένεται ο τοξικολογικός επανέλεγχος και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος” και συνέχισε “πιστεύω τις επόμενες 10 μέρες θα έχουν συντάξει το πόρισμά τους οι ιατροδικαστές”.

Για τα αρχικά ιατροδικαστικά πορίσματα για την Ίριδα και τη Μαλένα ανέφερε “έχω απογοητευτεί από την κ. Τσάκωνα, μιλάμε για ένα παιδάκι με ιάσιμη λευχαιμία, το οποίο μέχρι τελευταία στιγμή έτρωγε σουβλάκι και έπαιζε και ξαφνικά κατέληξε, δεν μπορεί να μην αναφέρονται στο πόρισμα βασικά ευρήματα, όπως η κοκκινίλα στο μάγουλο του παιδιού”.

Σχετικά με την επικοινωνία του το τελευταίο διάστημα με το Μάνο Δασκαλάκη και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος ο Δασκαλάκης με όλα αυτά που καθημερινά έρχονται στο φως, ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη “μου ακούγεται συγκλονισμένος ενώ φαίνεται βέβαιος ότι η Πισπιρίγκου σκότωσε και τα 3 τους παιδιά”.

Συνέχισε αναφέροντας πως “πολλοί λένε ότι κάνω το συνήγορο του κ. Δασκαλάκη, όμως δεν μπορώ να κατηγορήσω ένα πατέρα ότι δεν καταλάβαινε ότι – ίσως – του σκότωναν τα παιδιά, όταν οι ίδιοι οι ιατροδικαστές δεν το κατάλαβαν”.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος επανέλαβε πως όταν ολοκληρωθεί η έρευνα θα χυθεί άπλετο φως, στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα…

Νέες έρευνες για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Πρόταση 270.000 ευρώ για το σπίτι

Στις 29 Ιουνίου θα εξεταστεί το αίτημα για αποσφράγιση του σπιτιού στην οδό Μπιζανίου

Σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, έως το τέλος του μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση.

Στις 29 Ιουνίου θα εξεταστεί το αίτημα για αποσφράγιση του σπιτιού στην οδό Μπιζανίου, ενώ τις επόμενες μέρες θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο γυναίκες που τη φρόντιζαν. Τελευταίοι για κατάθεση θα κληθούν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε και ο συνήγορος συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Κωνσταντίνος Λέων, ο οποίος είπε «πως υπάρχει ενδιαφέρον και μία προσφορά για αγορά του τριώροφου σπιτιού στην Πάτρα και δίνουν 270.000 ευρώ, τη στιγμή που τα χρέη είναι περίπου 150.000 – 160.000 ευρώ».

«Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς τα χρήματα που θα εισπράξουν από την πώληση του ακινήτου θα τα δωρίσουν σε ίδρυμα» συμπλήρωσε ο κ. Λέων.