Πάτρα: Γιατρός αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες – Φέρεται να ασέλγησε σε ανήλικο

Πάτρα: Γιατρός

Το φως της δημοσιότητας είδε μία καταγγελία εις βάρος γιατρού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για ασέλγεια σε ανήλικο και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η υπόθεση συνέβη στο παρελθόν, αλλά πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αυτό που οδήγησε στις κατηγορίες εναντίον του είναι οπτικό υλικό στο οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός εμφανίζεται να κάνει άσεμνες πράξεις στο ανήλικο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση έχει απασχολήσει και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών και έχει τεθεί θέμα επιβολής κυρώσεων, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει καθώς πρώτα πρέπει να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το αν οι κατηγορίες ευσταθούν.

Ενήμεροι για την καταγγελία είναι και η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Η διοίκηση, από πλευράς της, έχει παραπέμψει τον φάκελο της υπόθεσης στο υπουργείο Υγείας το οποίο θα αποφασίσει αν θα τεθεί ο γιατρός σε αναστολή.

Τέλος, το αν ή όχι οι κατηγορίες εναντίον του γιατρού ευσταθούν θα το εξετάσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών, αφού η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.