Πάτρα: Έβγαλαν έξω από το σχολείο τουλάχιστον 5 παιδιά λόγω μη χρήσης μάσκας -Δείτε βίντεο

Στους 5 ανέρχεται μέχρι στιγμής ο αριθμός των μαθητών σε ένα Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, που το πρωί της Δευτέρας αν και προσήλθαν συνοδευομένοι από τους γονείς του στο σχολικό συγκρότημα δεν φορούσαν μάσκα και του έβγαλαν έξω.

Το περιστατικό συνέβη στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας. Οι γονείς που αντιδρούν στο μέτρο τη χρήσης μάσκας στο σχολείο, δήλωσαν πως θα συνεχίσουν αυτή την τακτική, καθημερινά, διότι δεν πιστεύουν όσα λένε μόνο οι λοιμωξιολόγοι.

Γονείς έκαναν λόγο για… «πληρωμένους γιατρούς της κυβέρνησης»

Γονείς, μιλώντας σε τηλεοπτικά Μέσα, εξαπέλυσαν επίθεση κατά των επιστημόνων, κάνοντας λόγο για «πληρωμένους γιατρούς της κυβέρνησης», ενώ υποστήριξαν ότι θα εμμείνουν στην απόφασή τους για μη χρήση μάσκας από τα παιδιά τους.

Μάλιστα ένας πατέρας κρατώντας αγκαλιά τα δυο παιδιά του, τόνισε: «Δεν τα δεχθήκαν τα παιδιά και μας είπαν να περάσουμε αργότερα για να πάρουμε τα βιβλία. 

Στερούν την πρώτη μέρα του σχολείου και τον Αγιασμό από τα παιδιά αν και ο αγιασμός γίνεται σε εξωτερικό χώρο που όπως είπε η κ. Κεραμέως δεν φοράνε μάσκα.

Αυτό έγινε λόγω της μάσκας. Και εμείς και αξιόλογοι επιστήμονες έχουμε πει πως είμαστε αντίθετοι. Εμείς θα συνεχίσουμε και αύριο και μεθαύριο το ίδιο».

pateras