Πάτρα: Ελεύθερες οι φίλες του 18χρονου που έπεσε από μπαλκόνι

Στη σύλληψη δύο νεαρών γυναικών, οι οποίες βρίσκονταν με τον 18χρονο που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου χθες το βράδυ στην Πάτρα, προχώρησαν οι αρχές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθερες.

Κρίσιμη χαρακτηρίζουν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας την κατάσταση του 18χρονου φοιτητή από την Αθήνα που έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ξενοδοχείου στο κέντρο της Πάτρας.

Ο 18χρονος έχει κατάγματα σε όλο του το σώμα με κάποια από αυτά να χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς ιδιαίτερα σοβαρά.

Όλα έγιναν στις 9 περίπου το βράδυ της Παρασκευής όταν ο νεαρός έπεσε από το μπαλκόνι στο κενό στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου όπου υπάρχει πισίνα.

Παρόντες στο συμβάν οι φίλοι του με τους οποίους ήρθε στην Πάτρα για το καρναβαλικό τριήμερο και οι οποίοι σοκαρισμένοι τον είδαν να πέφτει από ύψος πολλών μέτρων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών ο νεαρός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ φέρεται να δήλωσαν ότι ο νεαρός είχε κάνει χρήση κάναβης και ήταν σε πανικό την ώρα που έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων στον περιβάλλοντα χώρο υδατοδεξαμένης με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες πληροφορίες, τα δύο κορίτσια, που μένουν στην Ηλιούπολη Αττικής, φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 19χρονο, επίσης απο την περιοχή της Ηλιούπολης.

Η αστυνομία ερευνά ακόμη τις συνθήκες πτώσης, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένειά του, και οι γονείς του πήγαν στην Πάτρα για να είναι δίπλα του.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένεια του 18χρονου που ζει στην Αθήνα, με τους γονείς του να φτάνουν εσπευσμένα στην Πάτρα.