Πάτρα: «Από τύχη δεν έγινα Καμπανός» – Νέο οπαδικό επεισόδιο οπαδού της ΑΕΚ με Παναθηναϊκούς

«Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός αλλά δεν πάει άλλο με τους γνωστούς-άγνωστους των συνδέσμων».

Δεν έχουν τέλος τα οπαδικά επεισόδια σε όλη τη χώρα, με έναν άνδρα στην Πάτρα να καταγγέλλει επίθεση από οπαδούς αντίπαλης ομάδας μετά τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, οπαδοί του Παναθηναϊκού του επιτέθηκαν επειδή φορούσε μπλούζα της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Στις 14 Μαΐου πήγα στις 20:00 να δω το ΑΕΚ – Βόλος σε καφετέρια στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα».

«Ήμουν με τον δεκάχρονο γιο μου και δύο φίλους. Στις 9:30 μ.μ. που ο μικρός πεινούσε σηκώθηκα να πάω σε κοντινό μαγαζί να του φέρω κάτι.

Πέντε μέτρα έκανα και ξαφνικά 5 άτομα μου κάνουν επίθεση με λεκτική και σωματική βία. Προσπαθούν να μου αφαιρέσουν την μπλούζα» πρόσθεσε.

«Τη στιγμή που αντιστεκόμουν τους λέω: Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω μεγάλο ανεύρυσμα στην καρδιά λέω να ηρεμήσετε λίγο. Συνεχίζουν δυστυχώς. Σπρώχνουν, τραβάνε και φωνάζουν.

Προσπαθώ να μην χάσω το τσαντάκι μου τουλάχιστον. Τους λέω: έχω δύο ανήλικα μην γίνει κάτι με την καρδιά και μπλέξετε και εσείς μετά. Πάλι το αγνοούν.

Τελευταία τους λέω: Καλά κάνετε και είστε Παναθηναϊκοί (είχαν διακριτικά) μαγκιά σας, δεν είπε κανείς κάτι.

Μειώνω αντίσταση φοβούμενος το ανεύρυσμα και παίρνουν την μπλούζα (με διακριτικά ΑΕΚ) και τρέχουν προς την οδό Σαχτούρη (σύνδεσμος ΠΑΟ).

Επιστρέφω γυμνός ανάμεσα στον πολύ κόσμο των μαγαζιών, που δεν βοήθησε, και μπροστά στα μάτια του φοβισμένου γιού μου.

Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός αλλά δεν πάει άλλο με τους γνωστούς-άγνωστους των συνδέσμων».