Πάτρα: Ανήλικοι Ρομά τραυμάτισαν ηλικιωμένη για να τη ληστέψουν

Οι θρασύτατοι δράστες επιτέθηκαν ξαφνικά στην ανυποψίαστη γυναίκα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι

Με προσαγωγές υπόπτων προσπαθούν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας να εντοπίσουν την ομάδα των ανήλικων Ρομά που επιχείρησαν να ληστέψουν μια ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη, η οποία περπατούσε μόνη σε έναν δρόμο στην Πάτρα, το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι θρασύτατοι δράστες επιτέθηκαν ξαφνικά στην ανυποψίαστη γυναίκα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι και δεν δίστασαν να την σπρώξουν βίαια ρίχνοντάς την στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να τραυματιστεί! Όμως, οι ανήλικοι κακοποιοί δεν κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα της, καθώς τους καταδίωξαν οι αυτόπτες μάρτυρες και το έβαλαν στα πόδια καταφέρνοντας να εξαφανιστούν.

Η άτυχη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούν πλάνα από κάμερες της περιοχής για να ταυτοποιήσουν τους ανήλικους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα ληστείας και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αγνώστων.