Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός σε γνωστό κλαμπ

Θεσσαλονίκη

Επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε έξω από γνωστό κλαμπ στην Πάτρα όταν άτομα μετέφεραν σχεδόν λιπόθυμο από το ξύλο έναν άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας , pelop.gr, μετέβη στο συγκεκριμένο μαγαζί με φίλους του.

Στην πόρτα συναντήθηκε με εργαζόμενο στο κατάστημα και κατά τη μαρτυρία του δεύτερου τον εξύβρισε.

Ο «πορτιέρης» δεν έδωσε σημασία φοβούμενος τυχόν φασαρία στο κατάστημα. Ο άνδρας μπήκε στο μαγαζί και συνάντησε και δεύτερον άνδρα, ο οποίος επίσης ασχολείται με τη νύχτα και κατά την μαρτυρία του, τού έβρισε το παιδί του.

Ούτε εκείνος όμως έδωσε σημασία και τον απέφυγε! Άμεσα παρενέβη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενόμενη.

Όταν ήδη είχε ξημερώσει και έφτασε η ώρα της πληρωμής των ποτών που είχαν καταναλωθεί, ο «πελάτης» αντέδρασε (σύμφωνα με τους πρώτους).

Ο σερβιτόρος ειδοποίησε το «αφεντικό» και τότε οι δύο με τους οποίους είχε «πει κουβέντες» στην είσοδο, επενέβησαν.

Μαζί με ακόμη ένα άτομο τον έκαναν… τουλούμι στο ξύλο. Οι γροθιές και οι κλοτσιές «έπεφταν» σωρηδόν με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει και τις αισθήσεις του.

Δύο υπάλληλοι του καταστήματος τον μετέφεραν πιάνοντάς τον από τα χέρια εκτός καταστήματος. Και τον άφησαν στο έδαφος. Κάποιος από την παρέα του τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι.

Φυσικά όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, μηνύσεις δεν έγιναν ενώ δεν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Κανείς δεν πήρε «χαμπάρι» τι συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο της Πάτρας.

Και αν δεν υπήρχε το βίντεο που ήδη έχει γίνει viral και κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό, ίσως να επικρατούσε η «ομερτά», συνηθισμένη σε τέτοια συμβάντα.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η «Πελοπόννησος» μίλησε με το περιβάλλον του θύματος ο οποίος υποστηρίζει ότι ουδέποτε έγινε επεισόδιο κατά την πληρωμή του λογαριασμού,

αφού ήταν κερασμένα τα ποτά, όμως όταν κατέβαινε με την παρέα του για να φύγει, κάποιοι έκλεισαν την πόρτα του καταστήματος και αδικαιολόγητα τον ξυλοφόρτωσαν.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι φίλος του θύματος θέλησε να καλέσει την ΕΛΑΣ, όμως από τη διεύθυνση του καταστήματος το απέτρεψαν με διάφορες αιτιολογίες.