Πατέρας θύματος στα Τέμπη: «Είναι δολοφόνοι όλοι, άφησαν μόνο του τον άπειρο σταθμάρχη και σκότωσε 57 ανθρώπους»

Εξοργισμένος είναι ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη, που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη, με τις εξελίξεις στην υπόθεση και συγκεκριμένα με το ότι ο υπεύθυνος σταθμάρχης αφέθηκε ελεύθερος.

«Το θέατρο του παραλόγου βλέπουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Πιστεύαμε ότι οι ανακριτές θα κάνουν καλύτερη δουλειά.

Είναι δυνατόν ο υπεύθυνος σταθμάρχης να κλαίγεται για τον πατέρα και τα παιδιά του; Είχε μια δουλειά ας παραιτούνταν αν δεν μπορούσε να την κάνει.

Εγώ είμαι άνεργος, η γυναίκα μου είναι άνεργη και τα παιδιά μας είναι του μεροκάματου, εμείς δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε;» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του Δημήτρη, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

«Με ποια κριτήρια τον άφησαν ελεύθερο που είναι ο βασικός σταθμάρχης. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν τα παιδιά του αν πάει φυλακή, τα δικά μου παιδιά είναι ψυχολογικά ράκος και θα είναι σε όλη τους τη ζωή.

Αθωώνουν αυτοί για να αθωώσουν και τους υπόλοιπους; Έτσι θα πάει το έργο; Είναι δολοφόνοι όλοι τους!» ξεσπά.

«Έναν μήνα περιμένω να χτυπήσει η πόρτα & να μπει ο γιος μου σπίτι»

«Εγώ όταν υπηρέτησα στο στρατό και ο γιος μου, αν λείπαμε μια στιγμή από σκοπιά θα τρώγαμε πέντε χρόνια φυλακή.

Εδώ άφησε τον άπειρο συνάδελφό του –που το ήξερε ότι ήταν άπειρος- σκότωσε 57 ανθρώπους και 3 παιδιά είναι στη ΜΕΘ.

Είναι πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Έπρεπε να τους μαζέψουν από την πρώτη μέρα. Και ποιο πολιτικό πρόσωπο τους έβαλε να κάνουν αυτές τις δουλειές» προσθέτει.

«Ένα μήνα περιμένω να χτυπήσει η πόρτα και να έρθει ο Δημήτρης στο σπίτι. Αυτοί τα παιδιά τους τα βλέπουν στα σπίτια τους» συγκλονίζει ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη.