ΠΑΣΟΚ: Αδιανόητη επιπολαιότητα οι φωτογραφίες Χαρδαλιά μπροστά σε απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες

«Ο κ. Χαρδαλιάς αφού κατονόμασε και περιέγραψε αναλυτικά τις στρατιωτικές μονάδες που επιθεώρησε, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του μπροστά σε απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες»

Την αντίδραση του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν οι φωτογραφίες του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, μπροστά σε διαβαθμισμένους χάρτες, κατά την επίσκεψή του σε στρατιωτικές μονάδες την Κυριακή, 30/7/2023, για τον έλεγχο τήρησης των πρωτοκόλλων σχετικά με την πυρασφάλεια.

«Στον απόηχο των εκρήξεων πυρομαχικών και των καταστροφών σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Νέα. Αγχίαλο, η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υφυπουργός, – νυν εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος για την Περιφέρεια Αττικής-, Νίκος Χαρδαλιάς, επέδειξαν αδιανόητη επιπολαιότητα και προχειρότητα», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.

«Ο κ. Χαρδαλιάς αφού κατονόμασε και περιέγραψε αναλυτικά τις στρατιωτικές μονάδες που επιθεώρησε, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του μπροστά σε απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες» προσθέτει η ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

«Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να αντιληφθεί ότι η εθνική άμυνα και ασφάλεια επιτάσσουν σοβαρότητα και σε τέτοια θέματα δεν χωρούν φθηνή επικοινωνία και επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί».