Πασινιάν: Εμείς θέλουμε χριστιανικές αξίες, αυτοί αίμα!

Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικολ Πασινιάν είναι πεπεισμένος ότι ορισμένες αντιπολιτευτικές δυνάμεις στη χώρα είναι έξω για… αίμα παρά για εκλογές.

“Σήμερα υπάρχουν επιθετικές δυνάμεις στην Αρμενία, αυξάνουν το επίπεδο της επιθετικότητας κάθε μέρα, αλλά καταφέραμε να αποφύγουμε τις συγκρούσεις κατά τη διάρκεια αυτής της αντιπαράθεσης και είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα, πρώτα απ ‘όλα, του λαού μας “, δήλωσε σε συνάντηση με κατοίκους των τοπικών χωριών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Περιφέρεια Aragatsotn.

Εξέφρασε δυσαρέσκεια για τις αποφάσεις των δικαστών που αρνούνται να ικανοποιήσουν τις αναφορές των υπηρεσιών επιβολής του νόμου σχετικά με τις συλλήψεις.

“Τους άφησαν να φύγουν για να συνεχίσουν τις επιθετικές τους κινήσεις εναντίον μας. Αλλά γιατί έχουμε τέτοιους δικαστές; Αυτό είναι το ερώτημα που απαιτεί απάντηση. Οι χριστιανικές αξίες ήταν στο επίκεντρο της επανάστασης μας, είπαμε ότι δεν θα υπήρχε βεντέτα. Μπορεί να ήταν το μεγαλύτερο λάθος μας. Ελπίζαμε ότι οι άνθρωποι θα αλλάξουν, αλλά πολλοί από αυτούς ξεπέρασαν τα όια, νομικά, ηθικά και πολιτικά “, κατέληξε.