Παρτιζάν: «Ένα αντικείμενο να πέσει και το ματς θα διακοπεί»

Η Παρτιζάν μέσω του Γκόραν Γκρμπόβιτς, Διευθυντή της «Stark Arena», προειδοποίησε τους φίλους της ομάδας πως στο παραμικρό επεισόδιο που θα συμβεί στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ θα εκκενωθεί το γήπεδο.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Μozzartsport»:

«Ακούστε με, ξέρω ένα πράγμα, αν συμβεί κάποιο περιστατικό, πεταχτεί κάποιο αντικείμενο ή, Θεός φυλάξοι, κάποιος τραυματιστεί εξαιτίας του, θα αδειάσει ολόκληρη η κερκίδα σε 45 λεπτά και το τέταρτο παιχνίδι παίζεται χωρίς κοινό.

Λοιπόν, να είστε έξυπνοι. Υποστηρίξτε την Παρτιζάν, τον σύλλογό σε αυτή την ιστορική στιγμή.

Η Ρεάλ έχει γονατίσει και η ομάδα του Ζέλικο έδειξε από τι είναι φτιαγμένη και τι μπορεί να κάνει.

Ντροπιαστικές οι τιμωρίες που δείχνουν ότι η Παρτιζάν ξεκίνησε κάτι, αλλά δεν το έκανε. Ωστόσο, τελείωσε τώρα. Δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε σε αυτό. Υπάρχει ένα νέο παιχνίδι που πρέπει να πάει καλά από όλες τις απόψεις.

Η Παρτιζάν έχει πραγματικά μια ευκαιρία να κάνει κάτι απίστευτο, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και το μέλλον. Το μπάσκετ δεν σταματά μετά από αυτή τη σεζόν.

Το εγχείρημα της Παρτιζάν όπως αυτό πρέπει να διαρκέσει μια δεκαετία, ολόκληρο το σερβικό μπάσκετ πρέπει να επωφεληθεί από αυτό που κάνει η ομάδα του Ζέλικο και κάτι κάνουν πολύ μεγάλο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αρένα θα γεμίσει ξανά, αλλά αν η υπόλοιπη σειρά των πλέι οφ της Euroleague είναι υπό έλεγχο, τότε αυτή θα είναι στο μικροσκόπιο και πιστέψτε με, θα περιμένουν το μικρότερο δυνατό λάθος για να επανέλθουν με επιβολή ποινής.

Η Euroleagyue έχει τους ελεγκτές της γύρω από την αίθουσα, κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό.

Ξέρετε όταν ο εκφωνητής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ζητά από τους οπαδούς να απομακρυνθούν από τους διαδρόμους, νομίζετε ότι είναι ατύχημα. Όχι, τίποτα δεν είναι ατύχημα.

Αλλά κάποιος από την Euroleague αναφέρει ότι πρέπει να γίνει, και τώρα φανταστείτε κάτω από τέτοιες εντάσεις τι είδους έλεγχος θα είναι και πόσα μάτια θα είναι στραμμένα στο Βελιγράδι».