Πάρος: Ρομά ξυλοκόπησε άγρια τετραπλιγική γυναίκα

Η γυναίκα έγινε αντιληπτή από περαστικούς αφού ζητούσε βοήθεια κι αφού δέχτηκε γροθιές και αμέσως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα στην Πάρο.

Μία γυναίκα δέχθηκε επίθεση από νεραρό Ρομά στην Πάρο, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Ειδικότερα, η γυναίκα, η κα. Ροδούλα, που δέχθηκε επίθεση γεννήθηκε με τετραπληγία και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Μάλιστα, η γυναίκα πριν ενός έτους έχασε 12 μηνών γιο της σε τροχαίο.

Η «Ομάδα Αγάπης Είμαι Εδώ για Σένα», αλλά και η δημιουργός της ομάδας στο Facebook, Γεωργία Πάσσου έχει πολλές φορές στηρίξει την κα. Ροδούλα μέχρι που πρόσφατα της παραχώρησε ένα σπίτι στο κέντρο της Παροικιάς ώστε να είναι σε θέση να επισκέπτεται πιο συχνά το μνήμα του παιδιού της.

Αυτή τη φορά, ωστόsο, η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από ανήλικο Ρομά, κατά την επιστροφή της το Σάββατο το μεσημέρι, από την καθιερωμένη επίσκεψή της στο κοιμητήριο της Πάρου.

Το συμβάν έγινε στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής. Η γυναίκα έγινε αντιληπτή από περαστικούς αφού ζητούσε βοήθεια κι αφού δέχτηκε γροθιές.

Έντρομη έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού για να καταγγείλει το γεγονός, αλλά δεν κατέθεσε μήνυση δεδομένου ότι φοβόταν τις απειλές που δέχτηκε από το νεαρό.