Παρί Σεν Ζερμέν: “Παραχωρεί δανεικό με οψιόν αγοράς τον Νεϊμάρ”

Η Παρί παραχωρεί δανεικό τον Νεϊμάρ! Είχε επιστρέψει στη Γαλλία και συνέχιζε ήσυχα την ανάρρωσή του, αλλά ο Νεϊμάρ απογοητεύτηκε γρήγορα.

Απών μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ο Βραζιλιάνος δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει.

Σε επαφή με την Équipe, το περιβάλλον του παίκτη επιβεβαίωσε ότι το αρχικό σχέδιο δεν ήταν μια αποχώρηση, αλλά παραδέχεται ότι τώρα υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον του νούμερο 10 στο Παρίσι.

«Η γυναίκα του είναι έγκυος, θα έρθει στη Γαλλία και θα κάνει μαθήματα γαλλικών. Δεν υπήρχε λόγος να φύγει ακόμα.

Ο Νεϊμάρ προσπάθησε πολύ να παίξει όταν ο Μέσι και ο Εμπαπέ δεν ήταν εκεί, είναι άδικο να τον κατηγορούμε γι΄ αυτό που συμβαίνει τώρα. Για τα υπόλοιπα, περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει φέτος το καλοκαίρι».

Και από την πλευρά του συλλόγου, η τάση δεν έχει αλλάξει. Όπως την περασμένη σεζόν, η Παρί είναι ξεκάθαρα ανοιχτή στην αποχώρηση του Βραζιλιάνου.

Το μόνο πρόβλημα, και είναι σημαντικό, πως ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και λαμβάνει περίπου 40 εκατ. ευρώ μεικτά ετησίως.

Κατά συνέπεια, αυτή είναι μια συμβατική κατάσταση που τον κάνει σχεδόν απρόσιτο από την πλειοψηφία των ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου,

εκτός από έναν σύλλογο της Premier League ή μια πλούσια ομάδα του Κόλπου, εκτός κι αν η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει μια μεγάλη παραχώρηση.

Η Équipe διαβεβαιώνει ότι η Παρί θέλει τόσο πολύ να δει τον επιθετικό της να φεύγει, που θα ήταν ικανοποιημένη με έναν δανεισμό με οψιόν αγοράς, μια φόρμουλα που θα τον έκανε πολύ πιο προσιτό στην αγορά.

Μένει τώρα να δούμε πώς θα αντιδράσει ο βασικός ενδιαφερόμενος: αν θα είναι έτοιμος να μαζέψει τα πράγματά του με αυτές τις συνθήκες ή αν θα αρνηθεί να φύγει, μόνο και μόνο για να διαμαρτυρηθεί για την αναγκαστική αποχώρησή του.