Παρελθόν από το Περιστέρι ο Γ.Μπουρούσης: Σκέψεις να «κρεμάσει» τα παπούτσια του

Γ.Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποτελεί παρελθόν από το Περιστέρι και πλέον στο μυαλό του φαίνεται να βρίσκεται το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Μπουρούσης το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, αναμένοντας προτάσεις από την Ισπανία και την Κίνα.

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό ωστόσο άλλαξε τα δεδομένα, αφού ο Έλληνας σέντερ δεν επιθυμούσε να φύγει μακριά από την οικογένεια του, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής να ακολουθεί τον Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι.

Οι δυο τους άλλωστε έχουν πολύ καλή σχέση, και πέρα από το μπάσκετ, συνυπάρχοντας στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Ο Πεδουλάκης αποτελεί παρελθόν από το Περιστέρι, με τον Μπουρούση να ακολουθεί την πόρτα της εξόδου.

Ο Έλληνας σέντερ φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ρίξει αυλαία στην καριέρα του, έχοντας όμως εναν αστερίσκο στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Ο Μπουρούσης πάντοτε επιθυμούσε να επιστρέψει στην Καρδίτσα, για αν κλείσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην ομάδα της γενέτειράς του.

Ο κορωνοϊός ωστόσο έχει βάλει “φρένο” στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με τον Έλληνα σέντερ να είναι κοντά στην απόφαση για να σταματήσει το μπάσκετ.