Παρέλαση επωνύμων σε Δασκουλίδη-Αρσενίου (εικόνες)

Το αδιαχώρητο κόσμου και επωνύμων, έχουν καταφέρει να προκαλέσουν στο «Bodega», ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σάκης Αρσενίου!

Οι δυο ερμηνευτές, κατάφεραν από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας τους, να αποδείξουν, πώς είναι το απόλυτο, νέο δίδυμο, της νυχτερινής διασκέδασης. Έχοντας στο πλευρό τους, ένα δυνατό επιτελείο ταλαντούχων τραγουδιστών, παρουσιάζοντας όλοι μαζί, ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα, που απογειώνει το κέφι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, κέρδισαν το στοίχημα της νυχτερινής Αθήνας, μετατρέποντας το «Bodega»,  κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, στο ΝΟ1 hot spot διασκέδασης!

Μία συνεργασία, που από την αρχή της κιόλας, αποτέλεσε πόλο έλξης του κόσμου, αλλά και των επωνύμων, που έχουν ήδη σπεύσει, να το απολαύσουν, από κοντά! Αναμεσά τους, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Άκης Δείξιμος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, αλλά και ο Σταμάτης Γονίδης, που έδωσε το δυναμικό παρών του την Τρίτη, και προκάλεσε ντελίριο, όταν ο Σάκης Αρσενίου, του οποίου έχει υπογράψει το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Μια συγγνώμη», του έδωσε το μικρόφωνο, όπως αντίστοιχα έκανε και ο Γιώργος Δασκουλίδης.