ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από τον Μάρκο Μιχόγιεβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες o «Δικέφαλος» κλείνει τον Βόσνιο στόπερ που στα 22 του έφτασε να είναι αρχηγός της Σαράγεβο, ομάδα από την οποία απέκτησε το καλοκαίρι του 2015 τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Το όνομα του Μιχόγεβιτς έπεσε τις τελευταίες ημέρες στο τραπέζι και οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν την απόκτησή του ως μια επένδυση στο μέλλον.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και μετά από το πετυχημένο πέρασμα του από τις μικρές εθνικές ομάδες της Βοσνίας έχει καταγράψει και την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ανδρών.

Εκανε ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 16 ετών με την ομάδα της Λεοτάρ, από την οποία ξεκίνησε και ο Γκόικο Τσίμιροτ, ενώ το 2014 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Σαράγεβο και για ένα χρόνο υπήρξε συμπαίκτης με τον πρώην μέσο του «Δικεφάλου», που πλέον συνεχίζει στην Σταντάρ Λιέγης. 

Οι επαφές του ΠΑΟΚ είναι προχωρημένες και ο παίκτης κλείνει τις επόμενες ώρες. Μάλιστα, o παίκτης έφυγε από τη Νέα Υόρκη όπου βρισκόταν με την Εθνική ομάδα κι έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει!