ΠΑΟΚ: Δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Λουτσέσκου για το βασικό σχήμα στο ντέρμπι με ΠΑΟ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προβληματίζεται, ενόψει Παναθηναϊκού, για το ποιους παίκτες θα ξεκινήσει βασικούς, σε ορισμένες θέσεις.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δείχνει διάθεση να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Κουλιεράκη που στη προπόνηση της Παρασκευής (30/9) έκανε δικό του πρόγραμμα.

Είναι αναγκασμένος ωστόσο, να δοκιμάσει σχήματα για το κέντρο της άμυνάς του χωρίς τον νεαρό αμυντικό.

Από τις δοκιμές που κάνει προκύπτει ότι ο Ιβάν Νέσμπεργκ έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με τον Γιάννη Κάργα για να πάρει φανέλα βασικού.

Στην επιλογή του Λουτσέσκου μετρά κυρίως το γεγονός ότι ο αριστεροπόδαρος Νορβηγός μπορεί να συνεισφέρει περισσότερα στην οργάνωση του παιχνιδιού από την πίσω ζώνη.

Ερωτηματικό υπάρχει και για το αριστερό άκρο της άμυνας από τη στιγμή που ο Βιεϊρίνια ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Έτσι, δίνει στον προπονητή του μια ακόμη επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας και διεκδικεί μαζί με τον Μάριο Τσαούση μια φανέλα βασικού.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει τρόπους να αξιοποιήσει και την ποιότητα του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός είναι διαθέσιμος, δείχνει σε καλή κατάσταση και ο προπονητής του τον δοκιμάζει σε αρκετά από τα σχήματα που δημιουργεί στις τελευταίες προπονήσεις.

Για την ώρα και πριν από την τελευταία προπόνηση δεν είναι ξεκάθαρο ούτε αν θα τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα, ούτε σε ποια θέση θα τοποθετηθεί αν θα πάρει φανέλα βασικού.

Ο Λουτσέσκου δίνει ιδιαίτερο βάρος στη ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας του και φροντίζει να μιλά συνεχώς στους ποδοσφαιριστές- κάποιες φορές κατ’ ιδίαν- στις τελευταίες προπονήσεις τονίζοντάς τους την κρισιμότητα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην προσπάθειά του αυτή ο Ρουμάνος έχει συμπαραστάτες τους “παλιού” που φροντίζουν να εξηγούν στους παίκτες που δεν έχουν εμπειρία από ντέρμπι στην Τούμπα, τις συνθήκες που θα επικρατήσουν.

 

από το http://difersports.gr