Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 18 Μάρτη – Νέα καλέσματα συμμετοχής

Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις Αγροτικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών, καθώς και συνδικαλιστικών φορέων με τις οποίες καλούν σε μαζική συμμετοχή στο πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 18 Μάρτη, στην Αθήνα.

«Δεν έχουμε άλλο δρόμο από τον αγώνα μας. Επιβάλλεται η μείωση του κόστους παραγωγής. Η κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή και θα το καταλάβει με το δυναμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Όλοι μπορούμε να δώσουμε μια ημέρα από τη ζωή μας για το συλλαλητήριο όταν γνωρίζουμε πολύ καλά πως μπορεί να φέρει αποτέλεσμα αλλιώς ας καθίσουμε να κλαίμε την μοίρα μας.

Να μην λείψει κανείς! Δεν περισσεύει κανείς! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες!», τονίζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Πέλλας «Η Ενότητα», ο Αγροτικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης «Ομόνοια» και ο Αγροτικός Σύλλογος Μεσημερίου – Έδεσσας.

Σημειώνουν «όλοι μαζί, χιλιάδες και ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε! Παρασκευή 18 Μαρτίου, 1 το μεσημέρι πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα. Κυριακή 20 Μαρτίου, 12 το μεσημέρι τιμάμε την θυσία των κολίγων στο Κιλελέρ με κατάθεση στεφανιών στο μνημείο».

Το ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων «καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο, διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε και να εντείνουμε την αγωνιστική διεκδίκηση των αιτημάτων επιβίωσης που προβάλαμε στα μπλόκα που επί 22 μέρες στήσαμε σ’ όλη τη χώρα».

«Στηρίζουμε και μετέχουμε στο Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/3 στις 13:00 στην Πλατεία Βάθης, έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης», σημειώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ).

«Το Κλαδικό Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ν. Αττικής και Νήσων, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/3 στις 13:00 στην Πλατεία Βάθης, έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.