Παναθηναϊκός: Βρέθηκε και άλλο κρούσμα κορονοϊού

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα ένα νέο κρούσμα Covid-19 όπως ενημέρωσε επισήμως η «πράσινη» ΚΑΕ. Πρόκειται για παίκτη των «πράσινων», ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 11: οκτώ αθλητές και τρία μέλη του σταφ.

Θυμίζουμε πως έχουν ήδη αναβληθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την Basket League, ο προημιτελικός του Κυπέλλου με το Περιστέρι και οι αγώνες της επόμενης εβδομάδας με τη Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ για την EuroLeague.

Αναλυτικά

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους τελευταίους ελέγχους ένας ακόμη αθλητής της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Η κατάσταση των έντεκα συνολικά νοσούντων, των οκτώ αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2).

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (15/2).