Παναθηναϊκός: Βούρκωσε στο αντίο του ο Χρήστος Δώνης (βίντεο)

Χρήστος Δώνης

Ο Χρήστος Δώνης αποχαιρέτησε φίλους και συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό, όμως και ο σύλλογος που τον ανέδειξε δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό του μήνυμα προς τον ποδοσφαιριστή.

Στο βίντεο που δημιούργησε η πράσινη ΠΑΕ, υπάρχουν στιγμές συναισθηματικά φορτισμένες από την τελευταία ημέρα του Χρήστου Δώνη στο Κορωπί αλλά και η ομιλία του Έλληνα χαφ προς τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, τους είπε «Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς για τα χρόνια που ήμασταν μαζί. Σίγουρα είναι δύσκολο γιατί φεύγω μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα αλλά νομίζω ότι ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια κάναμε μεγάλη προσπάθεια και μας άξιζε κάτι καλύτερο τη φετινή χρονιά. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να τα ξαναπούμε».

Με τη σειρά της η πράσινη ΠΑΕ τον αποχαιρέτησε γράφοντας στους λογαριασμούς της στα social media «Ώρα αποχαιρετισμού σήμερα για τον Χρήστο Δώνη.

Ο Χρήστος ολοκλήρωσε τη θητεία του στο Τριφύλλι μετά από 12 χρόνια (μ’ εκείνο το διάλειμμα 1,5 έτους με δανεισμούς σε Λουγκάνο, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή), με 137 συμμετοχές και 6 γκολ. Εις το επανιδείν!».