Παναθηναϊκός: Συνάντηση Γιαννακόπουλου με Αταμάν για τις μεταγραφές

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό «τρέχουν», με τους «πράσινους» να έχουν «κλείσει» ήδη τέσσερις παίκτες: τον Λούκα Βιλντόζα, τον Ματίας Λεσόρ, τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Δημήτρη Μωραΐτη.

Προφανώς, τα κενά στο «πράσινο» ρόστερ είναι πολλά και η διάθεση που υπάρχει να καλυφθούν με ποιοτικούς παίκτες είναι μεγάλη.

Επιπλέον, τις τελευταίες 48 ώρες υπήρχαν πολλές εξελίξεις στην ευρωπαϊκή αγορά, μετά το «άνοιγμα» της free agency του ΝΒΑ.

Όπως έγινε γνωστό μέσω του ρεπορτάζ λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Εργκίν Αταμάν, που γύρισε την Κυριακή (2/7) από τη Σαρδηνία και ανέλυσαν ακόμα παραπάνω τις επόμενες κινήσεις του «τριφυλλιού».

Στη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα (3/7) στην Αθήνα οι δύο άνδρες συζήτησαν αποκλειστικά για τους πρώτους στόχους του Τούρκου προπονητή, για τους οποίους θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός αυτές τις μέρες.

Βλέπετε, οι «πράσινοι» έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένους παίκτες, αφήνοντας για την ώρα στην άκρη τα “Plan B” κάθε θέσης και «φουλάρουν» στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι κινήσεις της «πράσινης» ΚΑΕ γίνονται κάτω από μυστικότητα και οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες.