Παναθηναϊκός: «Είμαστε κομμάτι μίας μαύρης σελίδας – Τέλος τα παράπονα, πάρτε δύο νίκες»

Παναθηναϊκός

 Η προπόνηση του Παναθηναϊκού πλέον διεξάγεται, υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, ο οποίος και αντικατέστησε τον Λάζλο Μπόλονι, που αποτελεί κι επίσημα παρελθόν πλέον.

Πριν την έναρξη του προγράμματος συγκεντρώθηκε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και εκ μέρους της διοίκησης του «τριφυλλιού» ο Σπύρος Βλάχος ενημέρωσε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ενώ, παράλληλα, μετέφερε το ξεκάθαρο μήνυμα της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού προς τους ποδοσφαιριστές…

«Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία.

Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Συλαϊδόπουλος, τονίζοντας από την πλευρά του τα εξής: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο.

Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Τέλος, τους παίκτες των «πράσινων» αποχαιρέτησε και ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ με τα ακόλουθα λόγια: «Ευχαριστώ για τις καλές στιγμές που ζήσαμε. Η ζωή συνεχίζεται, σας εύχομαι τα καλύτερα».