Παναγιώτης Τζένος: Το τελευταίο αντίο στην Πάτρα – Θλίψη στην κηδεία του

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα, η εξόδιος ακολουθία του Παναγιώτη Τζένου, δημοσιογράφου και γενικού διευθυντή μέσων του ομίλου των «Παραπολιτικών», που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος, ο οποίος απηύθυνε λόγια παρηγορίας προς τη σύζυγο και τον γιο του εκλιπόντα, ενώ επικήδειους εκφώνησαν ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης.

Επίσης, παρέστησαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, οι υφυπουργοί Ανδρέας Κατσανιώτης, Δόμνα Μιχαηλίδου και Σοφία Ζαχαράκη, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης κ.ά., ενώ είχαν σταλεί δεκάδες στεφάνια. Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της κοινότητας Κέρτεζη των Καλαβρύτων.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Αρ. λογαριασμού:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR3201103640000036455809008
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: