Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κλονίζεται με ένα πτώμα που βρίσκουν στο δάσος

Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν απόψε στις 22.00, με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Δευτέρα 24 Απριλίου

Όσο ο Ανδρέας παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, ο Δημήτρης με τον Σταύρο ψάχνουν να βρουν ποιος τον μαχαίρωσε. Ο Βλάσσης ζητάει από τη Δανάη να τον βοηθήσει να ξεφύγει. Ο Μίλτος οδηγεί τον Μάρκο και τον Αλέκο στο σημείο που έθαψαν, με τον Άκη, το πτώμα του Κοσμά. Ο Αλέκος έχει, τώρα, έναν κρυφό άσσο στο μανίκι του. Πώς θα τον χρησιμοποιήσει; Η Αγγελική και ο Σταύρος συνεργάζονται για να αποσπάσουν την ομολογία του Στέφανου Μαυροδήμου, για τη δολοφονία της Σοφίας Τσακιρλή. Είναι η πρώτη φορά που έρχονται κοντά. Ή μήπως όχι;

Η Χρύσα ανακαλύπτει την πλαστή ταυτότητα και το βιβλιάριο της Λίνας και πηγαίνει να ζητήσει βοήθεια από την Άννα. Η εύρεση ενός πτώματος στο δάσος κάνει τον Σπύρο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Είναι αυτό το πτώμα του Κοσμά; Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν όλα;

Τρίτη 25 Απριλίου

Ενώ ο Γεράσιμος με τον Σπύρο φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν, ο Αλέκος περιμένει και παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις.

Ο Δημήτρης, ψάχνοντας να βρει την ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο δάσος, φτάνει σ’ ένα σοκαριστικό συμπέρασμα.

Ενώ εκείνος γνωρίζει πια την αλήθεια, η Άννα και η οικογένειά της περιμένουν χαρούμενοι την επιστροφή του Κοσμά, με το καράβι.

Η δύσκολη ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας έχει έρθει και θα είναι ο Δημήτρης αυτός που θα πρέπει να ανακοινώσει στην Άννα ότι ο πατέρας της είναι νεκρός.

Θα αντέξει η Άννα αυτή την αποκάλυψη;

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.
Διανέμεται από τη Madd.