Π.Τσαπανίδου: «Ποιους προστατεύουν και άφησαν απροστάτευτη τη 12χρονη;»

Καίρια ερωτήματα για το εάν η απάνθρωπη αδιαφορία εκ μέρους της ΕΛΑΣ και της κυβέρνησης όσον αφορά στην προστασία της 12χρονης,

θύμα παιδοβιαστών, είναι ζήτημα αδιαφορίας ή προσπάθεια να προστατευθούν κάποιοι και αν ναι, ποιοι είναι αυτοί, θέτει η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνει ότι εδώ και έξι μήνες η 12χρονη είναι πλήρως απροστάτευτη από την Πολιτεία

«ενώ δέχεται απειλές και επιθέσεις για να μη μιλήσει, από τα μέλη του κυκλώματος και τον κατηγορούμενο κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας».
Όπως αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου, αποκορύφωμα ήταν η επίθεση με μαχαίρι από κουκουλοφόρο μέσα στο ίδιο της το σπίτι και ο τραυματισμός της μικρής.

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

«Πλήρως απροστάτευτο από την Πολιτεία το 12χρονο κορίτσι
Η υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, που το κύκλωμα του Κολωνού εξέδιδε σε παιδοβιαστές, μας έχει σοκάρει όλους.

Έξι μήνες μετά όμως, μας κόβεται η ανάσα όταν μαθαίνουμε πως το παιδί, όλο αυτό το διάστημα, είναι πλήρως απροστάτευτο από την Πολιτεία,

ενώ δέχεται απειλές και επιθέσεις για να μη μιλήσει, από τα μέλη του κυκλώματος και τον κατηγορούμενο κομματάρχη της Νέας Δημοκρατίας.

Αποκορύφωμα η επίθεση με μαχαίρι από κουκουλοφόρο μέσα στο ίδιο της το σπίτι και ο τραυματισμός της μικρής.

Μπορούμε όλοι να φανταστούμε τον τρόμο που ζει το κοριτσάκι.

Όλοι εκτός από την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Που το έχουν εγκαταλείψει, χωρίς φύλαξη, χωρίς ψυχολογική υποστήριξη, χωρίς καμιά βοήθεια, να ξεπεράσει όσα βαριά τραυματικά έχει ζήσει. Και αναρωτιέται κανείς.

Γιατί; Πρόκειται άραγε για απάνθρωπη αδιαφορία ή προσπάθεια να προστατευθούν κάποιοι; Και ποιοι είναι αυτοί;».