Π.Φιλιππίδης: Παραιτείται για λόγους υγείας από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»; (βίντεο)

Πέτρος Φιλιππίδη

Ραγδαίες είναι εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», καθώς σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», ο ηθοποιός ενδέχεται να παραιτηθεί για λόγους υγείας.

«Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά μου είναι ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, ο Πέτρος Φιλιππίδης να υποβάλλει την παραίτησή του από την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ. 

Φέρεται ο ηθοποιός να επιθυμεί να αποδεσμευτεί από τη σειρά αυτή και να αποχωρήσει με δική του πρωτοβουλία, επικαλούμενος λόγους υγείας. Αν και πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλευόταν, ωστόσο, έχει ένα υποκείμενο νόσημα και τον ταλαιπωρεί. Υπάρχει, επίσης, και η πίεση τον τελευταίων ημερών.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι την τελική απόφαση για τη συμμετοχή του στη σειρά θα πρέπει να ληφθεί το αργότερα μέχρι την Τρίτη. Έχει βάλει άτυπα ένα χρονικό περιθώριο η διοίκηση της Κρατικής Τηλεόρασης γιατί είναι σε εκκρεμότητα τα γυρίσματα και δεν θέλουν να επηρεαστεί η ροή της σειράς» τόνισε η δημοσιογράφος του OPEN.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν το απόγευμα του Σαββάτου (6/2). Ο ηθοποιός, μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο την περασμένη Τετάρτη (3/2), αφότου ένιωσε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Ψυχικό. Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του ηθοποιού αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πως βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση. Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση. Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε. Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».