Όθωνας Παπαδόπουλος Δικηγόρος της Ρούλας «Φοβάμαι για τη ζωή της…»

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων επισήμανε πως «Το αίτημα για την χορήγηση προστασίας έχει γίνει ήδη δεκτό», ενώ στη συνέχεια εξέφρασε φόβους για τη ζωή της.

Παράλληλα, για μία ακόμη φορά υποστήριξε ότι η πελάτισσά του είναι συντετριμμένη.

Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου διεμήνυσε πως εκείνη έχει «τελειώσει» με τον Μάνο και πως ό,τι ήταν να πει το είπε.

«Δεν πρόκειται να μιλήσει άλλο για τον Μάνο Δασκαλάκη»

Να σημειωθεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης από την στιγμή που έμαθε τον λόγο της σύλληψης, σταμάτησε την όποια επαφή είχε μαζί της, όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας χθες Τετάρτη στους δημοσιογράφους, εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας.
«Η επικοινωνία διακόπηκε μέσα σε μία νύχτα, την πρώτη ημέρα της κράτησής της η επικοινωνία ήταν κανονική», είπε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος αν η Ρούλα Πσιπιρίγκου έχει να καταθέσει κάτι άλλο για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο δικηγόρος ήταν κατηγορηματικός: «Όχι» είπε «ότι έχει να πει για τον Μάνο το είπε».

«Πάσχει λογικής ο ισχυρισμός περί αμελούς ιατρικής συμπεριφοράς»

Σε αυτό το σημείο να επισημανθεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως ο ίδιος έδειξε ήδη με τις δηλώσεις του, σκοπεύει να στραφεί κατά της εν διαστάσει συζύγου του, υπερασπίζοντας την κατηγορία που της έχει αποδοθεί. «Είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα. Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ ο δικηγόρος του έχει αναφέρει ότι ο ισχυρισμός της αμελούς ιατρικής συμπεριφοράς από την πλευρά της κατηγορούμενης πάσχει λογικής.

Ο Μάνος Δασκαλάκης προσπαθεί ως φαίνεται να βγάλει εκτός τον εαυτό του από την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος αρκέστηκε στις ιατροδικαστικές εκθέσεις που δεν παρουσίαζαν την ύπαρξη εγκληματικής ενέργειας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αυτά τα γνωρίζει. Την έχει ενημερώσει ήδη ο δικηγόρος της.