Οργισμένη αντίδραση από τους οπαδούς του Ηρακλή: «Προσβλητική η είσοδος του Α.Κούγια»

Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, για την είσοδό του στον Ηρακλή και συνεργασία του με τον Στράτο Ευγενίου και τον Τομ Παπαδόπουλο,

οι οργανωμένοι οπαδοί του “Γηραιού” εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας ότι για αυτούς δεν υπάρχει, πλέον, ποδοσφαιρικό τμήμα!

Στην ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι του Ηρακλή δεν κατονομάζουν τον κ. Αλέξη Κούγια, ωστόσο αναφέρουν:

«Ο πρόεδρος του ΓΣ μαζί με το συμβούλιο, οι “παράγοντες” του Ηρακλή που κατοικοεδρεύουν στη Μίκρα, οι γνωστοί αυλοκόλακες κάθε προέδρου που σαν άλλες κατσαρίδες επιβιώνουν κάθε καταστροφής του συλλόγου.

Όλοι αυτοί συνέδραμαν στο να έρθει η σημερινή μέρα και να οφείλει ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ να δεχτεί κάτι ξένο, κάτι προσβλητικό, κάτι που πλήττει ανεπανόρθωτα την αξιοπρέπεια μας»!

Παράλληλα, τονίζουν: «Καλούμε τον ΓΣ, έστω και τώρα να αναλάβει τον ιστορικό του ρόλο, να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ γενική συνέλευση των μελών του.

Να ενημερώσει για τις εξελίξεις και εκεί να δούμε αν όντως τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί με τον Ευγενίου σε περίπτωση πώλησης της ΠΑΕ και αν όχι να προβεί άμεσα στην ανάκληση της χρήσης σήματος, ονόματος και εγκαταστάσεων.

Ως τότε εμείς σαν σύνδεσμοι του ΗΡΑΚΛΗ δεν αναγνωρίζουμε κανένα ποδοσφαιρικό τμήμα ως ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου»!

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή:

“ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ

Αν μας ρωτούσε κάποιος τρίτος πριν δύο εβδομάδες τι περισσότερο θα μπορούσε να συμβεί στην ομάδα σας, ίσως να απαντούσαμε ότι πλέον τα ζήσαμε όλα και φοβόμαστε μόνο να μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας!

Τελικά κατά τα φαινόμενα ο Γολγοθάς του συλλόγου και των οπαδών του δεν φαίνεται να τελειώνει άμεσα.Φροντίζουν γι’ αυτόν τον ατελείωτο Γολγοθά όλοι μα όλοι όσοι ασχολούνται παραγοντικά με τον ΗΡΑΚΛΗ. Άλλοι με την ανυπαρξία τους, άλλοι με την αδιαφορία τους, άλλοι με τη δολιότητα τους και άλλοι με την αφέλεια τους.

Ο πρόεδρος του ΓΣ μαζί με το συμβούλιο, οι “παράγοντες” του ΗΡΑΚΛΗ που κατοικοεδρεύουν στη Μίκρα, οι γνωστοί αυλοκόλακες κάθε προέδρου που σαν άλλες κατσαρίδες επιβιώνουν κάθε καταστροφής του συλλόγου.

Όλοι αυτοί συνέδραμαν στο να έρθει η σημερινή μέρα και να οφείλει ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ να δεχτεί κάτι ξένο, κάτι προσβλητικό, κάτι που πλήττει ανεπανόρθωτα την αξιοπρέπεια μας!

Δυο χρόνια κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να βρει μια λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάποιοι ίσως και να μην το ήθελαν γιατί θα έχαναν το μισθό τους, κάποιοι βολεύονταν με το νοικοκύρη Ευγενίου και τα δολάρια του Τομ. Η φύση όμως σιχαίνεται το κενό και συνήθως εκεί που δεν σπέρνεις φυτρώνουν τσουκνίδες.

Αλέξης Κούγιας για Ηρακλή: «Επέστρεψα στο σπίτι μου, η υπόσχεση που δίνω είναι πως δεν θα πτωχεύσει ποτέ ξανά ο σύλλογος»

Φροντίζουν γι’ αυτό τον ατελείωτο Γολγοθά όλοι αυτοί που αποτελούν το ποδοσφαιρικό σύστημα της χώρας. Τυχαία άλλωστε ο Μάρα δικαιώθηκε μετά από 13 χρόνια, ενώ έχασε 7 φορές την ίδια δίκη. Τυχαία όλα τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν και πάλι με το σύλλογο μας, ο οποίος γι’ αυτούς ξαφνικά έγινε και πάλι μεγάλος ενώ μέχρι χθες ήταν Τρίγλια.

Οι παράγοντες του ΗΡΑΚΛΗ, το ποδοσφαιρικό σύστημα ολόκληρο, μας το δείχνουν με όλα τα μέσα που έχουν διαθέσιμα, θέλουν και πρέπει να τελειώνουν με το οπαδικό κίνημα του συλλόγου. Αυτό είναι το επίδικο της σημερινής ημέρας και όποιος δεν το βλέπει ή είναι τυφλός ή απλά δεν θέλει να το δει.

Εμείς από τη μεριά μας θα σεβαστούμε τους θεσμούς του συλλόγου και τις αποφάσεις τους αρκεί αυτές να υπάρξουν . Γι’ αυτό καλούμε τον ΓΣ, έστω και τώρα να αναλάβει τον ιστορικό του ρόλο, να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ γενική συνέλευση των μελών του. Να ενημερώσει για τις εξελίξεις και εκεί να δούμε αν όντως τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί με τον Ευγενίου σε περίπτωση πώλησης της ΠΑΕ και αν όχι να προβεί άμεσα στην ανάκληση της χρήσης σήματος, ονόματος και εγκαταστάσεων.

Ως τότε εμείς σαν σύνδεσμοι του ΗΡΑΚΛΗ δεν αναγνωρίζουμε κανένα ποδοσφαιρικό τμήμα ως ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου!

Υ.Γ: Ο πνιγμένος όντως από τα μαλλιά του πιάνεται… απλά να έχουμε το νου μας μη μας βγουν “περούκα”

ΣΦΗ Ασβεστοχωρίου

Αυτόνομη Θύρα 10

Athens Club”