Ομόνοια: Πως οι γονείς της ανήλικης παγίδευσαν τον παιδόφιλο

Ο πατέρας της ανήλικης μίλησε για την υπόθεση, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι ο 63χρονος αμέσως μετά τη σύλληψή του στην Ομόνοια αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν έχει τέλος η φρίκη με τον 63χρονο παιδόφιλο ο οποίος προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια με σκοπό τις ερωτικές επαφές.

Τον 63χρονο παγίδευσε ο πατέρας μιας 14χρονης, που ο 63χρονος είχε στείλει προηγουμένως ερωτικά μηνύματα.

Ο πατέρας της ανήλικης μίλησε στην τηλεόραση του Mega για την υπόθεση, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι ο 63χρονος αμέσως μετά τη σύλληψή του στην Ομόνοια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο πατέρας της ανήλικης περιέγραψε πως: «Είχε στείλει μήνυμα σε άλλο κοριτσάκι, σε μία φίλη της κόρης μου και μετά στην κόρη μου. Δεν ξέρουμε πού βρήκε τον αριθμό των κινητών των κοριτσιών. Τα κορίτσια στην αρχή νόμιζαν ότι είναι από κάποιο συμμαθητή και τους κάνουν πλάκα.

Αρχικά η κόρη μου μίλησε στην μαμά της και μετά όταν πήγα σπίτι με κοιτάει στα μάτια το κορίτσι μου και δακρύζει. Ντρεπόταν να μου δείξει το κινητό, είναι ένα πράγμα που στα 14 της δεν το έχει ξαναδεί».

Στην συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού υποδύθηκε την ανήλικη και συνέχισε την επικοινωνία με τον παιδόφιλο. Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι ο δράστης ήξερε ότι επικοινωνούσε και έστελνε τα μηνύματα με το χυδαίο περιεχόμενο σε παιδιά.

Σε ερώτηση πως κανονίστηκε το ραντεβού στην Ομόνοια είπε: «Το ραντεβού το έκλεισε η γυναίκα μου με το παιδί, που είχαν συμβουλευτεί πιο πριν την αστυνομία για αυτό. Εγώ βρέθηκα στο σημείο λίγο πιο πριν. Όταν τον έπιασα είπε αυτό που λένε όλοι, ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικη».

Ο 63χρονος μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega – δεν αποκάλυψε ποτέ στην αστυνομία τη διεύθυνση κατοικίας του, παρά μόνο ότι μένει στην περιοχή του Κολωνού.

Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε και για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Να αφήσουν την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις να ψάξει ποιος είναι ο καθένας».

Ο 63χρονος θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Κατηγορείται ότι πλησίασε ανήλικες με σκοπό να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί τους.

Σημειώνεται πως όπως έγινε γνωστό η 12χρονη από τον Κολωνό – που για μήνες ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη – αναγνώρισε τον 63χρονο ως έναν από τους βιαστές της.