Έγκλυμα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος κατέθεσε επί επτά ώρες στη ΓΑΔΑ, τελικά παραδέχτηκε ότι είναι το πρόσωπο που στέρησε τη ζωή στη νεαρή μανούλα.

Φέρεται να υποστήριξε πως ήταν εν βρασμώ, έδρασε μόνος του και πως δεν ομολόγησε νωρίτερα την πράξη του, λόγω της κόρης τους.

Ήταν αυτός που την έπνιξε με τα χέρια του και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την «επίθεση» από ληστές.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν με ελικόπτερο από την Αλόννησο, όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της γυναίκας του, προκειμένου να καταθέσει εκ νέου, σήμερα το μεσημέρι. Όλα έδειχναν πως η ΕΛ.ΑΣ ήταν κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ήδη, οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο δράστης της δολοφονίας ήταν ένας, όπως αποκάλυψε ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Aπό τα λιγοστά στοιχεία που βρέθηκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, δεν προέκυπτε η ύπαρξη συνεργού ή δεύτερου προσώπου.

Το ίδιο άτομο που σκότωσε την Καρολάιν, έπνιξε τον σκύλο της οικογένειας και προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του, είπαν οι αρχές

Ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε νωρίτερα ότι «ο σύζυγος της Καρολάιν ήταν ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε μια σκηνή εγκλήματος, όπου δε φαίνεται να προκύπτει συμμετοχή κάποιου άλλου προσώπου», όπως αποκάλυψε ο Βάιος Σύρρος.