«Ομάδα Αλήθειας»: Οι κωλοτούμπες Κασσελάκη για το… μνημονιακό “μαξιλάρι” των 37 δις του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν!

Η κάμερα της εκπομπής Live news συνάντησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλάκα, ενώ εκείνος κατευθυνόταν στη Βουλή. Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ που άφησε ο κ. Τσακαλώτος ήταν η πιο μνημονιακή απόφαση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Με σαφείς αιχμές προς τους αντιφρονούντες στο κόμμα του, ο κ.Κασσελάκης τόνισε: «θέλω να έχω στην ομάδα μου καλά παιδιά. Καλούς ανθρώπους. Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Ελάτε να δουλέψουμε… Προφανώς το κόμμα είχε παθογένειες».

Η κάμερα της εκπομπής Live news συνάντησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλάκα, ενώ εκείνος κατευθυνόταν στη Βουλή.

Για το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου, είπε ότι την πήρε τηλέφωνο για να τείνει χείρα φιλίας.

Για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αρνούνται να επιστρέψουν τις έδρες τους τόνισε: «Κώδικα δεοντολογίας δεν είχαν συμφωνήσει;

Το καταστατικό λέει ότι πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους. Προφανώς το καταστατικό ισχύει μόνο όταν βολεύει τον καθένα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ακόμα ότι «χάθηκαν 600.000 ψήφοι στην αποχή και αυτό κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι». «Εγώ θέλω μια κυβερνητική σύγχρονη αριστερά» πρόσθεσε.

Για την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τα εξής: «Βεβαίως και είμαστε υπέρ της έπαρσης της σημαίας. Θέλουμε στιβαρή άμυνα. Να μην αποστρατιωτικοποιούνται τα νησιά μας».

«Υπάρχει ανάγκη από τον λαό να μιλάμε με απλά λόγια και να δίνουμε λύσεις. Το κόμμα μας με κοινωνικά ερείσματα θα γίνει κυβέρνηση.

Δεν γίνεται ένα άτομο σε δυο μήνες να το κάνει κυβερνώσα παράταξη. Θέλει υπομονή γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στην κόντρα του με τον Αδωνι Γεωργιάδη τόνισε ότι ο τελευταίος δεν έχει ενσυναίσθηση και πως αν ήταν πρωθυπουργός θα του είχε ζητήσει την παραίτησή του».

Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, σχολίασε ότι «πρέπει αυτοί οι αγώνες, αυτή η αντίσταση, να είναι η πυξίδα της πολιτικής μας»

Αμέσως μετά τόνισε πως «πρέπει να έχουμε μεγάλες επενδύσεις σε στέγη, σε περιβάλλον, στο θέμα της φτώχειας και εννοείται και στα δικαιώματα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι ανάγκες του ελληνικού λαού.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία στυγνή δεξιά κυβέρνηση. Η αριστερή πολιτική μου είναι ξεκάθαρη. Δεν θέλω ο Έλληνας να χρειάζεται μια λαμογιά για να πάει μπροστά».

Οι αντιφάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Η «Ομάδα Αλήθειας» κατέγραψε τις αντιφάσεις του κ. Κασσελάκη σχετικά με το «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ:

Στη σημερινή του συνέντευξη μίλησε για την «πιο μνημονιακή απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε μάλιστα ότι θα μπορούσε ο κ. Τσακαλώτος να χρησιμοποιήσει μέρος του για να καλύψει λαϊκές ανάγκες, ενώ στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ είχε εκθειάσει το «μαξιλάρι», μνημονεύοντας και σχετικούς επαίνους Διεθνών Οίκων, όπως οι S&P.

Δείτε την ανάρτηση της «Ομάδας Αλήθειας»: