Ολυμπιακός: «Πρώτη» για Κίνι και Ιμπόρα – Το βάρος στην ανάπτυξη από τον Μαρτίνεθ

Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στην Αυστρία, οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Βαρύτητα στη σωστή και γρήγορη ανάπτυξη από Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Με το… καλημέρα σήκωσαν «μανίκια» οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι στον Ολυμπιακό.

Λίγες μόνο ώρες μετά την άφιξή τους στην Αυστρία, εκεί όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων» ακολούθησαν κανονικά το σημερινό πρόγραμμα, συμμετέχοντας από την αρχή στις ασκήσεις και τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και των συνεργατών του, γνωρίζοντας παράλληλα τους νέους τους συμπαίκτες.

Όπως κάνει σε όλες τις προπονήσεις, έτσι και σήμερα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε στους παίκτες του πριν την έναρξη του προγράμματος, έχοντας στο πλευρό του και τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος έλειψε τις προηγούμενες ημέρες καθώς «έτρεχε» το θέμα των μεταγραφών των Ιμπόρα-Κίνι.

Ο Ισπανός προπονητής δούλεψε με τους παίκτες του στην κυκλοφορία και το passing game. Άλλωστε, από την αρχή της προετοιμασίας δίνει μεγάλη βαρύτητα στη σωστή και γρήγορη ανάπτυξη της ομάδας.

Όσον αφορά τον Κώστα Φορτούνη δεν συμμετείχε στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Αντιθέτως, ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα λόγω μιας μικρής κούρασης, ενώ μαζί του ήταν και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.